Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλ Τσαντίρι τέλος! Η μεγάλη απόφαση του Λαζόπουλου!

Αλ Τσαντίρι τέλος! Η μεγάλη απόφαση του Λαζόπουλου!

Καταφέρνει με κάθε τι που κάνει, είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση να κερδίζει τους θεατές. Ιδιαίτερα με τη σατιρική εκπομπή, το «Αλ τσαντίρι νιουζ», καταφέρνει όλα τα χρόνια τηλεοπτικής «ζωής» της να δίνει τεράστιες τηλεθεάσεις στον ALPHA, κάνοντας τα «θύματα» της σάτιράς του, αλλά και τα προγράμματα που βρίσκονται απέναντί του, στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, να περνούν πολύ δύσκολα…!

Σίγουρα λοιπόν η απόφαση που πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει αρκετούς να ευχαριστηθούν, αλλά τους περισσότερους να δυσαρεστηθούν…! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Λάκης αποφάσισε να σταματήσει το «Τσαντίρι» του και να ασχοληθεί με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του που τις έχει «παγώσει» και έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

Μετά την περιοδεία της παράστασης «Sorry I am Greek» ο Λαζόπουλος είχε δεχθεί πολλές προτάσεις στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε Αγγλία, Γαλλία και Αμερική και οι οποίες αφορούν κυρίως θεατρικές αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές. Όλον αυτόν τον καιρό το σκεφτόταν και συνέχιζε τις επαφές, αλλά πλέον αποφάσισε ότι πρέπει να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με αυτό και να σταματήσει τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητές του στη χώρα μας, αφού θα αναγκαστεί να μείνει καιρό στο εξωτερικό και μάλιστα στο Παρίσι.

Το καλό είναι ότι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα παραμείνει στον αέρα του ALPHA έως το τέλος του 2016, καθώς οι συναντήσεις και επαφές που πρέπει να γίνουν προγραμματίστηκαν για το 2017. Ωστόσο είναι οριστικό ότι στο τέλος του επόμενου χρόνου, τον Δεκέμβριο του 2016, θα τραβήξει κουρελού για να ανοίξει για τελευταία φορά το «Τσαντίρι» του. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο Λάκης έχει ενημερώσει τα στελέχη του ALPHA για τη λήξη της συνεργασίας τους, κάτι που τους λύπησε πολύ αφού θα χάσουν ένα από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά οι σχέσεις τους εξακολουθούν και είναι άριστες, πράγμα που δεν αποκλείει στις παραγωγές του εξωτερικού να είναι μαζί και το κανάλι της Κάντζας.

Σίγουρα λοιπόν η απόφαση που πήρε να «κόψει» την εκπομπή του παρά την τεράστια επιτυχία της στους πίνακες τηλεθέασης θα ευχαριστήσει «θύματα» και αντιπάλους, αλλά θα δυσαρεστήσει όλους όσοι «στριμώχνονταν» στη συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσουν τη σατιρική εκπομπή του…! Τουλάχιστον θα «αποζημιωθούν» με όλα αυτά που ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει για το εξωτερικό και απ’ ότι μαθαίνω είναι πολλά και ενδιαφέροντα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε