Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή πριν το δελτίο ειδήσεων

Αλλαγή πριν το δελτίο ειδήσεων

Αν και πολλά ακούγονται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και πως μπορεί να το «μετακομίσουν» ξανά στις 8, τελικά φαίνεται ότι τα στελέχη του σταθμού αποφασίζουν να κάνουν άλλη αλλαγή… επιστρατεύοντας δυνατά «όπλα» για τη «μάχη» της τηλεθέασης.

Έτσι από την ερχόμενη βδομάδα, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, «πάσα» στο κεντρικό δελτίο θα δίνει μία σειρά που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τα «Δίδυμα φεγγάρια»! Με lead in λοιπόν τη σειρά της Βάνας Δημητρίου τα στελέχη του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές δεν θα κάνουν… deal με τους απέναντι, το «Deal» του ALPHA, αλλά να παραμένουν στη συχνότητά τους και μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς για να παρακολουθήσουν το δικό τους δελτίο ειδήσεων.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και η σειρά θα ξεκινά νωρίτερα από το τηλεπαιχνίδι που ξεκινά στις 18:00. Τα «Δίδυμα φεγγάρια» λοιπόν θα βγαίνουν στον αέρα καθημερινά στις 17:45 και θα προβάλλονται έως τις 19:00 δίνοντας «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους! Βέβαια αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για τη «ναυαρχίδα» της ενημέρωσης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς μέσα στο μήνα θα υπάρξουν κι άλλες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε