Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη

Ανατροπή: Επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη

Εργάζεται χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με επιτυχία μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Τα δύο τελευταία όμως χρόνια απουσιάζει από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και συνεργάστηκε με το MEGA Κύπρου, αλλά σε λίγες μέρες θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες μέσα από ένα πολύ πετυχημένο ανά τον κόσμο project και μάλιστα με έναν ρόλο που κανείς δεν τον περιμένει…!

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη που επί σειρά ετών υπήρξε Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, αλλά τώρα θα επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του EPSILON. Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν να κάθεται στην κριτική επιτροπή του «Star Academy», δίπλα από την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, οι επαφές της με τα στελέχη του EPSILON γίνονταν από την αρχή για άλλη θέση και συγκεκριμένα για τη διεύθυνση της «Μουσικής Ακαδημίας». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι η Διευθύντρια της «Μουσικής Ακαδημίας», εκεί που θα σπουδάζουν καθημερινά οι 16 συμμετέχοντες και κάθε Πέμπτη θα διαγωνίζονται προσπαθώντας να παραμείνουν στο «Star Academy».

Μέσα από αυτόν τον καινούργιο της τηλεοπτικό ρόλο η Κατερίνα Γκαγκάκη θα έχει την ευθύνη όσων συμβαίνουν στη «Μουσική Ακαδημία», αλλά θα είναι κι αυτή που θα ανακοινώνει τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση κάθε βδομάδα και τους οποίους θα έχει αποφασίσει με τους καθηγητές.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, που κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας, θα μάθουμε από τη συχνότητα του EPSILON ποιοι θα είναι οι 16 σπουδαστές, ενώ καθημερινά, στις 10 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στη «Μουσική Ακαδημία»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε