Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Οριστικό τέλος από τη «Μουρμούρα»

Ανατροπή: Οριστικό τέλος από τη «Μουρμούρα»

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές και αυτό αποδεικνύεται και με αριθμούς, συνεχίζοντας να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Πολύ σωστά λοιπόν τα στελέχη του ALPHA έδωσαν το πράσινο φως στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και για την επόμενη σεζόν. Πολύ σωστά όμως πήραν την απόφαση να κάνουν αλλαγές πριν επέλθει η φθορά και ξεκινήσει η… κάθετη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Δεν είναι μυστικό ότι ο «αδύναμος κρίκος» της σειράς αποδείχτηκε ότι είναι το new entry ζευγάρι, ο Νικήτας και η Στέλλα, που υποδύονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Ευθυμιάδη. Αν και οι δυο τους είναι πολύ καλοί ηθοποιοί εντούτοις το ζευγάρι… δεν έδεσε και δεν κέρδισε με την ιστορία του το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα επεισόδια του φετινού κύκλου, αλλά στην αρχή ίσως και να ήταν άδικο λόγω της σύγκρισης με το προηγούμενο ζευγάρι, τον Χάρη και τη Βάσω, που η ιστορία τους είχε αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Έτσι στο κανάλι της Κάντζας άφησαν τον Νικήτα και τη Στέλλα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήταν εμφανές ότι το ζευγάρι, η για να ακριβολογώ ηιστορία τους… δεν τράβαγε και έκανε «κοιλιά» στα επεισόδια…! Πριν λοιπόν αρχίσουν τις… μουρμούρες από την πτώση της τηλεθέασης πήραν τις αποφάσεις…!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Νικήτας και η Στέλλα… αποχωρούν από τη «Μουρμούρα» και δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο. Να σημειωθεί ότι η απόφαση του «διαζυγίου» ήταν κοινή και κατανοητή και από την πλευρά των ηθοποιών που άλλωστε έχουν κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ALPHA αναζητούν το νέο νεαρό ζευγάρι που θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στην πολύ πετυχημένη σειρά και θα καταφέρει με την ιστορία του να σταθεί… επάξια δίπλα στις πολύ καλές ιστορίες (και ερμηνείες, βεβαίως, βεβαίως…!) των δύο άλλων ζευγαριών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε