Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή με τα Όσκαρ

Ανατροπή με τα Όσκαρ

Είστε από τους πιστούς τηλεθεατές της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ και τα παρακολουθείτε κάθε χρόνο live; Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να πιάσετε θέση και τελικά να δείτε ότι το «κόκκινο χαλί»… είναι αλλού.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε έως τώρα με τη μετάδοση της τελετής. Ενώ λοιπόν τη βραδιά μετέδιδε η συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA τελικά φέτος το «κόκκινο χαλί» θα το στρώσουν στο COSMOTE TV. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες η συνδρομητική πλατφόρμα του COSMOTE TV θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με το κινηματογραφικό στούντιο της «Disney Pictures».

Εκτός από τις ταινίες που θα προβάλλει λοιπόν αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση στη χώρα μας μέσα από τα κανάλια «Cosmote Cinema» η αμερικάνικη εταιρεία έχει έως το 2020 τα δικαιώματα διανομής της τελετής των βραβείων Όσκαρ και που έτσι θα καταλήξουν στο COSMOTE TV. Αξίζει να αναφέρω ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία εκτός του ότι το COSMOTE TV ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα παίρνοντας από τη NOVA την τελετή των βραβείων Όσκαρ, ενδυναμώνει και το πρόγραμμά του με σημαντικές ταινίες της «Disney Pictures» όπως είναι τα «Star Wars».

Έτσι αν είστε λάτρεις του κινηματογράφου να ξέρετε ότι το «κόκκινο χαλί» στη χώρα μας θα το στρώσει το COSMOTE TV για να απολαύσουν στις 26 Φεβρουαρίου οι συνδρομητές του όσα συμβούν στην τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε