Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του «X Factor»

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του «X Factor»

Μέσα στη μέρα «πέφτουν» οι υπογραφές και σε λίγες ημέρες οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά. Την επόμενη βδομάδα ολοκληρώνεται το «Voice» και τα στελέχη του ΣΚΑΪ ετοιμάζουν τον καινούργιο κύκλο του «X Factor», που ουσιαστικά ήταν το πρόγραμμα που… εγκαινίασε πετυχημένα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο κανάλι του Φαλήρου.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για το ποιοι θα βρεθούν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής του talent show. Έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματα, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι κριτές θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Τάμτα.

Εκτός λοιπόν από την Τάμτα που ήταν και στον πρώτο κύκλο του talent show στον ΣΚΑΪ τα στελέχη του σταθμού «έκλεισαν» τρία καινούργια πρόσωπα τα οποία είναι πολύ… δυνατά στο χώρο της μουσικής, αφού έχουν διαγράψει πολύ πετυχημένη πορεία στο είδος της μουσικής που «υπηρετεί» ο καθένας.

Σήμερα λοιπόν είναι καθορισμένο να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει και η πρώτη συνάντηση της κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα μάλιστα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ στις αρχές Μαρτίου θα αρχίσουν τα γυρίσματα ώστε ο καινούργιος κύκλος του «X Factor» να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε