Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτό είναι το καινούργιο πρόγραμμα του ALPHA με την Ελένη Τσολάκη

Αυτό είναι το καινούργιο πρόγραμμα του ALPHA με την Ελένη Τσολάκη

Την επόμενη χρονιά δεν θα είναι στην πρωινή παρέα του «Happy Day» αφού τα στελέχη του ALPHA θέλουν να την δοκιμάσουν σε κάτι δικό της. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη που αμέσως μετά το τέλος της καθημερινής εκπομπής έχουν γραφτεί πολλά για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κάντζας, με τα περισσότερα από αυτά να την θέλουν να παρουσιάζει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι κάθε σαββατοκύριακο.

Ε, αυτή είναι η… μισή αλήθεια, καθώς όντως θα αναλάβει ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά το οποίο δεν θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Τσολάκη θα δίνει καθημερινά τη «μάχη» της τηλεθέασης με ένα πολύ κεφάτο, ανατρεπτικό και νεανικό τηλεπαιχνίδι που έχει τον τίτλο «Slam», που θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως «χτύπημα», αφού άλλωστε προσπαθεί να… χτυπήσει τους τηλεθεατές με πολύ κέφι! Το τηλεπαιχνίδι έχει «γεννηθεί» στη Γαλλία όπου προβάλλεται με επιτυχία αρκετά χρόνια και έχει «μεταφερθεί» και σε άλλες χώρες, ενώ την επόμενη θα έρθει και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Σε αυτό παίρνουν μέρος τρεις παίκτες και προσπαθούν να βρουν… το γράμμα που θα τους βοηθήσει να λύσουν το γρίφο. Πώς; Απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων… κι όχι μόνο, αφού πολλές ερωτήσεις βασίζονται σε γνώσεις αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους θέλει… ανατρεπτική «ματιά» για να καταφέρεις να απαντήσεις σωστά. Μπορεί να σας ακούγεται λίγο… μπερδεψουάζ αλλά όταν ξεκινήσει να προβάλλεται θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Τσολάκη έχει καθίσει με τους συνεργάτες της και μελετούν το concept, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις ερωτήσεις.

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις βοηθούν τους παίκτες να βρίσκουν κάποια… στοιχεία που τους οδηγούν σιγά σιγά στη λύση του… κεντρικού ερωτήματος. Το τηλεπαιχνίδι είναι… απλό στη βάση του, αλλά όσα συμβαίνουν και η διαδικασία του μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής το κάνουν να ξεχωρίζει από συνηθισμένα τηλεπαιχνίδια, αφού κάνει πολλούς να… χτυπιούνται από τα γέλια, ακόμα κι όταν χάνουν. Για αυτό και η διοίκηση του ALPHA θα ποντάρει σε αυτό σε καθημερινή βάση, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα μεταδίδεται καθημερινά αμέσως μετά την «Ελένη» προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν καλά…!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι τα στελέχη του σταθμού αναμένεται να κρατήσουν τον πρωτότυπο τίτλο του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού κι έτσι το «Slam», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει από τον ALPHA να προβάλλεται το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να παίξουν για να κερδίσουν δώρα, αλλά και για να… χτυπηθούν από τα γέλια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε