Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν θα πιστεύετε ποια θα είναι στο «So You Think You Can Dance»

Δεν θα πιστεύετε ποια θα είναι στο «So You Think You Can Dance»

Το είχαν «παγώσει» εξετάζοντας την προοπτική να βγάλουν αυτή τη σεζόν το «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!», αλλά τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου επικράτησε ψυχραιμία και αποφάσισαν τελικά να «παγώσουν» το συγκεκριμένο ριάλιτι και να περάσουν ξανά στο «ψήσιμο» το «So You Think You Can Dance» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του talent show χορού προχωρά με γοργούς ρυθμούς κι αυτή την περίοδο γίνονται τα precasting για να επιλεγούν αυτοί που θα περάσουν μπροστά από την κριτική επιτροπή, διεκδικώντας μία θέση συμμετοχής.
Ωστόσο παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή, ενώ μάλιστα υπήρξε και μία αλλαγή στα σχέδιά τους. Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια. Ε, λοιπόν, η ηθοποιός δεν θα είναι καθώς έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να είναι στα γυρίσματα. Και βέβαια, να διευκρινίσω πως ούτε με τον Μεταξόπουλο έχουν «πέσει» οι υπογραφές, οπότε πριν γίνει αυτό, όλα μπορούν να ανατραπούν, αν και φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές, σταθμός και χορογράφος, τα έχουν συμφωνήσει. Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με ένα ακόμα πρόσωπο που βρίσκεται κι αυτό λίγο πριν… καβατζάρει οριστικά μία από τις υπόλοιπες καρέκλες.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα. Ναι, καλά διαβάσατε, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1, αφού μάλιστα και οι δύο πλευρές επιθυμούν αυτή τη συνεργασία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει καθοριστική συνάντηση της τραγουδίστριας με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού για να συζητηθούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες. Όπως φαίνεται όμως θα τα βρουν και έτσι η τραγουδίστρια θα είναι σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του «So You Think You Can Dance». Μέσα στο μήνα μάλιστα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε αμέσως μετά το Πάσχα το talent show να ξεκινήσει να… χορεύει στο τηλεοπτικό τοπίο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε