Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διαφωνίες και κόντρες στον ΣΚΑΪ

Διαφωνίες και κόντρες στον ΣΚΑΪ

Βιάστηκαν ή… πιέστηκαν; Όποιος κι αν είναι ο λόγος το θέμα είναι ότι παραμένει στο… πορτοκαλί και δεν έχει λάβει επίσημα το «πράσινο» φως, αφού απομένει να διευκρινιστούν ορισμένες βασικές λεπτομέρειες με τους μεν να το θέλουν στον αέρα του σταθμού και τους δε… να λένε «δεν»!

Ο λόγος για το talent show με τίτλο «Junior Music Stars» δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους που σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Βέβαια τα δημοσιεύματα δεν είναι… επιστημονικής φαντασίας, αφού και ο ίδιος ο συνθέτης έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο project μέσα από συνεντεύξεις του, ενώ μάλιστα έγινε και αναφορά σε αυτό και κατά τη διάρκεια του «X Factor». Εκτός μάλιστα από όλα αυτά που πιστοποιούν την παραγωγή του έχουν γίνει και επαφές με πρόσωπα για να βρεθούν στην κριτική επιτροπή αφού σκοπός… ορισμένων είναι η παραγωγή του να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Λόγω του ότι το talent show, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο «Junior Music Stars» θα είναι με τη συμμετοχή παιδιών έχουν προγραμματίσει να γίνουν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι που τα σχολεία θα είναι κλειστά. Μόνο που ενώ είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι στον ΣΚΑΪ το θέλουν και έχουν προγραμματίσει όλα όσα χρειάζονται να γίνουν, δεν… προγραμματίζεται η επίσημη συνεργασία με το σταθμό του Φαλήρου, τουτέστιν δεν «πέφτουν» οι υπογραφές.

Παρά την… πίεση που έχει δημιουργηθεί με τις συνεντεύξεις αλλά και την αναφορά στο live του «X Factor» κάποιοι στο σταθμό του Φαλήρου αντιδρούν στην παραγωγή του συγκεκριμένου talent show με αποτέλεσμα, έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να είναι ακόμα στον αέρα… για το αν θα βγει στον αέρα! Οι «πολέμιοί» του στον ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το τηλεοπτικό τοπίο για την επόμενη σεζόν και ιδιαίτερα λόγω της αδειοδότησης για τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι θολό κι έτσι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν αυτό το καλοκαίρι να κάνουν γυρίσματα για το talent show προσπαθώντας να το «παγώσουν».

Ωστόσο δικαιολογημένα θεωρείται ότι αυτό θα… παγώσει τη σχέση του σταθμού με το συνθέτη και δημιουργό του «Junior Music Stars», τον Γιώργο Θεοφάνους, που έχει λάβει προφορικές εγγυήσεις από στελέχη του σταθμού ότι θα βγει στον αέρα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες αφού πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία του talent show για να γίνουν τα απαιτούμενα γυρίσματα. Κύκλοι του σταθμού πάντως υποστηρίζουν ότι σύντομα θα «πέσουν» οι υπογραφές για να προχωρήσουν στην παραγωγή του, τονίζοντας ότι ιδιαίτερα μετά την προβολή του τρέιλερ «εκτέθηκαν» και είναι δύσκολο να κάνουν πίσω…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε