Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Αναβάλλουν τη “μετακόμιση” λόγω… συγυρίσματος!

ΕΡΤ: Αναβάλλουν τη “μετακόμιση” λόγω… συγυρίσματος!

Από αναβολή σε αναβολή το πάνε στην Αγία Παρασκευή, προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο για να δουν τι θα κάνουν οι απέναντι, των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Βέβαια στο σχέδιο της “μετακόμισης” του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αντιδρούν στελέχη της ΕΡΤ που θεωρούν ότι πρέπει να μείνει ως έχει και να μην μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, τονίζοντας ότι αν δεν σημειώσει άνοδο στην τηλεθέαση θα σχολιαστεί αρνητικά.

Έτσι, αν και αρχικά σκόπευαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο να μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, αποφάσισαν να αναβάλλουν τη “μετακόμιση” μέχρι νεοτέρας, αλλά και μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση ποιον θα τοποθετήσει στη θέση του διευθυντή ειδήσεων.

Άλλωστε σύντομα αναμένονται κι άλλες αλλαγές στο ραδιομέγαρο από τις μετατάξεις υπαλλήλων, καθώς η διοίκηση υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στα σχέδια αλλά και τη λειτουργία της, τονίοντας ότι έχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά υπεράριθμο σε άλλες που… δεν χρειάζεται.

Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι το σχέδιο μετάταξης που προωθείται από την κυβέρνηση θα τη βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά της, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα υπάρχουν έντονες κόντρες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ενόψει λοιπόν της… εμπόλεμης κατάστασης που αναμένεται στην ΕΡΤ αποφάσισαν να αναβάλλουν τις αλλαγές και να δουν τι θα γίνει μέσα στον Μάιο για να επανεξετάσουν τα σχέδιά τους και για αρκετές ακόμα αλλαγές που θέλουν να κάνουν…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε