Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι έτοιμοι για το «Your Face Sounds Familiar»

Είναι έτοιμοι για το «Your Face Sounds Familiar»

Σε λίγο καιρό θα πέσουν ξανά οι τίτλοι και τα φώτα στο πλατό θα ανάψουν για να υποδεχτεί η Μαρία Μπεκατώρου τους δέκα διαγωνιζόμενους του καινούργιου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar». Ποιοι θα είναι όμως οι διαγωνιζόμενοι του τέταρτος κύκλου;

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά ακόμα κανείς δεν έχει υπογράψει. Ωστόσο, ορισμένοι είναι ένα… βήμα πριν από το πλατό καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και το μόνο που απομένει είναι να βάλουν την υπογραφή ώστε στη συνέχεια να βάλουν… τις περούκες και ό,τι ακόμα χρειαστεί για να μεταμορφωθούν στα πρόσωπα που θα τους ανατεθεί να μιμηθούν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα πρόσωπα αυτά κατά αλφαβητική σειρά είναι οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνι Μεταξά, Σαμπρίνα, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου. Βέβαια να υπενθυμίσω ξανά ότι κανείς δεν έχει υπογράψει, αλλά οι προαναφερόμενοι έχουν συμφωνήσει σε όλα, οπότε αν δεν υπάρξει καμία ανατροπή, τότε θα είναι στον καινούργιο κύκλο του talent show.

Το ποια θα είναι τα τέσσερα ακόμα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη δεκάδα των διαγωνιζομένων θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι προγραμματισμένο την Κυριακή 23 Απριλίου το «Your Face Sounds Familiar» να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε