Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εντατικά μαθήματα στο «Junior Music Stars»

Εντατικά μαθήματα στο «Junior Music Stars»

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για το καινούργιο talent show που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, το «Junior Music Stars» που βασίζεται σε μία ιδέα του Γιώργου Θεοφάνους και είναι μία… παραλλαγή του «Music School» που έχει παρουσιάσει το MEGA.

Τα 16 παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο «Junior Music Stars» είναι ηλικίας από 8 έως 15 ετών και τα 8 από αυτά συμμετέχουν ως τραγουδιστές, ενώ τα άλλα 8 ως μουσικοί, παίζοντας κάποιο από τα παρακάτω όργανα: πιάνο, κιθάρα, βιολί, κανονάκι, μπουζούκι ή ντραμς!

Ακόμα δεν έχει αρχίσει η διαγωνιστική φάση και τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα από τους Ευγενία Μανωλίδου, Ευρυδίκη, Νίκο Βουρλιώτη και Γιάννη Βαρδή που στη συνέχεια, στη φάση των stage, θα είναι και κριτές. Βέβαια στην κριτική επιτροπή θα είναι κι ο Γιώργος Θεοφάνους που προς το παρόν έχει την επιστασία των μαθημάτων, ενώ στη διαγωνιστική φάση, τα όσα γίνονται στο backstage θα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου που πήρε τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Τα μαθήματα γίνονται σε γνωστή μουσική σχολή ενώ για τα γυρίσματα του διαγωνιστικού μέρους θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, όπου γίνονταν και τα live του «X Factor» που έβγαλε ο ΣΚΑΪ.

Αν και σκοπός των στελεχών του ΣΚΑΪ ήταν το «Junior Music Stars» να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου τελικά φαίνεται ότι μετά τα όσα έχουν συμβεί από τις τηλεοπτικές άδειες θα καθυστερήσει και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε