Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει η «κομμένη» σειρά

Επιστρέφει η «κομμένη» σειρά

Η απόφαση λήφθηκε ξαφνικά προκαλώντας έκπληξη και στους συντελεστές, αλλά και στους τηλεθεατές. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια οι «πτήσεις» της στους εγχώριους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν υψηλές και για αυτό τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν το «κόψιμό» της από τον αέρα.

Ο λόγος για τη σειρά «5 κλειδιά» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Λένας Μαντά και που ενώ σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην Κύπρο, κατά την προβολή της στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο δεν έφερνε το ποθητό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα, όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το Newsit.gr τα στελέχη του ΑΝΤ1 να σταματήσουν την προβολή της.

Όπως όμως είχαμε αναφέρει στα σχέδιά τους ήταν να επιστέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Έτσι λοιπόν η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ομίλου ΑΝΤ1, από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 21:30.

Αξίζει να αναφέρω ότι η προβολή της σειράς «5 κλειδιά» θα ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει κατά την προβολή της στον ΑΝΤ1, δηλαδή από το 41ο επεισόδιο, ώστε να συνεχίσουν να την παρακολουθούν οι έλληνες τηλεθεατές… που την παρακολουθούσαν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε