Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» το «Survivor»!

Ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» το «Survivor»!

Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια αναζητούν «ριάλιτι επιβίωσης» προκειμένου να… επιβιώσουν από τη σαρωτική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης. Όσο περνά ο καιρός τόσο μειώνονται οι «πτήσεις» των τηλεοπτικών σταθμών στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα να διεκδικούν μικρότερο κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα

Ιδιαίτερα μετά το τελευταίο ραβασάκι της Nielsen για το «ταμείο» του Μαΐου, ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης!

Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι ετοιμάζουν τα «όπλα» της επίθεσης απέναντι στο τούρκικης παραγωγής ριάλιτι του ΣΚΑΪ με… ελληνικά υλικά!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τον τελευταίο καιρό μία ομάδα από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα τηλεοπτικά δεδομένα του εγχώριου –κι όχι μόνο!- τηλεοπτικού τοπίου ένωσαν τις δυνάμεις τους, τη φαντασία τους και βεβαίως τις γνώσεις τους με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα δικό τους «ριάλιτι επιβίωσης».

Και αν αναρωτηθείτε «και τι παραπάνω έχει αυτό από τα άλλα και δη από το “Survivor”;» η απάντηση φαίνεται να δίνεται με μία λέξη: πολλά.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τον ανταγωνισμό στις αρένες, η δομή του είναι τέτοια που να δημιουργεί πολλές ακόμα έντονες καταστάσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων και με σκοπό να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό.

Προς το παρόν… απαγορεύεται να αποκαλύψω περισσότερα, αφού τις επόμενες ημέρες η ιδέα, το concept, το καινούργιο «Made in Greece ριάλιτι» αναμένεται να… ντιλάρει και με ξένες εταιρείες παραγωγής με σκοπό να πουληθεί και σε άλλες χώρες. Τώρα, όσον αφορά τα δικά μας, ήδη έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον στελέχη δύο δικών μας τηλεοπτικών σταθμών, ενώ μάλιστα φαίνεται ότι η συμφωνία με έναν από αυτούς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, λίγο πριν το να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Εντάξει… πολλά είπα ενώ δεσμεύομαι να αποκαλύψω (προς το παρόν) περισσότερα, αλλά το μόνο… κερασάκι που μπορώ να ρίξω είναι ότι ο τίτλος του είναι… δύο λέξεις.
Κρατήστε λοιπόν αυτά και σύντομα θα αποκαλύψω περισσότερα καθώς θεωρείται πως το καινούργιο «Made in Greece ριάλιτι επιβίωσης» θα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος του τούρκικης παραγωγής «Survivor» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε