Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2016: Ακούστε το τραγούδι του Σαν Μαρίνο με ελληνική… ταυτότητα!

Eurovision 2016: Ακούστε το τραγούδι του Σαν Μαρίνο με ελληνική… ταυτότητα!

Πριν από λίγο παρουσιάστηκε επίσημα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και που η «ταυτότητά» του είναι ελληνική, αφού τα λόγια του, τους στίχους του έχει γράψει ο δικός μας Νεκτάριος Τυράκης.

Ο πετυχημένος έλληνας δημιουργός «πατά» τη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, έχοντας γράψει τους στίχους στο τραγούδι με τον Σάκη Ρουβά, το «Shake it», το 2004, με το οποίο η Ελλάδα βρέθηκε στην τρίτη θέση, ενώ την επόμενη χρονιά, το 2005, έγραψε το τραγούδι «Love Me Tonight» με το οποίο διαγωνίστηκε η Λευκορωσία.

Φέτος λοιπόν ο Νεκτάριος Τυράκης έγραψε τους στίχους του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί το Σαν Μαρίνο με το γνωστό και πετυχημένο τούρκο τραγουδιστή, τον Serhat, να τραγουδά «I didn’t know». Το τραγούδι όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω σε μουσική του Olcayto Ahmet Tuğsuz είναι μία πολύ… μεγαλειώδης μπαλάντα που «σφραγίζεται» με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή και ερμηνεία του Serhat.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Serhat (το πραγματικό όνομά του είναι Αχμέτ Σερχάτ Χατζηπασαλιόγλου) εκτός από το χώρο του τραγουδιού είναι και πολύ πετυχημένος παραγωγός και παρουσιαστής, έχοντας παρουσιάσει πολύ γνωστά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το «Riziko» και το «Kalimerhaba».

Με τον Νεκτάριο Τυράκη έχουν συνεργαστεί ξανά με τραγούδια που έχουν γίνει πολύ γνωστά και στη χώρα μας όπως το «Chocolate Flavour» και «Total Disguise», επίσης σε μουσική του Olcayto Ahmet Tuğsuz. Αυτή τη φορά οι τρεις τους, μέσα από την… ελληνοτουρκική συμμαχία θα εκπροσωπήσουν το Σαν Μαρίνο στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, την Τρίτη 10 Μαΐου, με το τραγούδι «I didn’t know» και που σίγουρα αξίζει να «περάσει» στον τελικό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε