Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φήμες για αντικατάσταση της Χούκλη από τον Σρόιτερ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έντονες φήμες τις τελευταίες ημέρες και που αφορούν δύο πολύ γνωστά πρόσωπα που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και αυτή για την τηλεθέαση, καθώς βρίσκονται απέναντι.

Ο λόγος για τη Μαρία Χούκλη και τον Αντώνη Σρόιτερ που σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται στον ΑΝΤ1 έχουν… πλευρίσει τον Αντώνη Σρόιτερ για να μετακομίσει στο Μαρούσι αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες η Μαρία Χούκλη θα αντικατασταθεί μεν, αλλά παραμένοντας στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας επιτελικό ρόλο στη δημιουργία του δελτίου αλλά επιτελικό θέση στον ενημερωτικό τομέα ευρύτερα.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου όλα αυτά είναι σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μάλιστα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Ομίλου ΑΝΤ1 μου τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλα αυτά τα σενάρια. Ο ρόλος της Μαρίας Χούκλη είναι πολύ πιο ουσιαστικός από την απλή παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής της.

Επίσης υπάρχει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος που είναι σε στενή συνεργασία με τη Μαρία Χούκλη όπως και την υπόλοιπη ομάδα του ενημερωτικού τομέα. Άλλωστε τα αποτελέσματα από την αλλαγή ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι θετικά και δεν τέθηκε ποτέ θέμα αντικατάστασης κανενός μέλους της ομάδας. Άλλωστε όπως υποστηρίζουμε στον ΑΝΤ1 “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις”»!

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 βάζει τέλος στις φήμες αποδεικνύοντας ότι όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για τη Μαρία Χούκλη και τον Αντώνη Σρόιτερ είναι σενάρια… όχι επιστημονικής, αλλά… περίεργης φαντασίας ορισμένων…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε