Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor

Η συμφωνία «κλείστηκε» και είναι οριστικό ότι αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα λόγω του πιο πετυχημένου σε τηλεθέαση προγράμματος, του «Survivor».

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα αναλάβει δράση για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Όχι η παρουσιάστρια δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα… ταξιδεύει καθημερινά εκεί τους τηλεθεατές. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και καιρό τα στελέχη του σταθμού ήθελαν να βγάλουν στον αέρα μία εκπομπή για το ριάλιτι.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες εκπομπές προβάλλονται και σε άλλες χώρες όπου προβάλλεται το «Survivor» και ασχολείται με όσα συμβαίνουν σε αυτό, έχοντας αποκλειστικό υλικό και σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν με καλεσμένους αλλά και με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Η επιθυμία λοιπόν της ξένης εταιρείας παραγωγής, της Acyn Media, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι ήταν να βγει αυτή η εκπομπή από την αρχή. Βλέποντας λοιπόν την επιτυχία του στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως κλείνοντας μάλιστα για την παρουσίασή του την Ελεονώρα Μελέτη.

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αξίζει να αναφέρω ότι η εκπομπή προγραμματίζεται να βγει στον αέρα αμέσως μετά το Πάσχα, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου και να μεταδίδεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι…! Έτσι βέβαια θα υπάρξει αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αφού θα «μετακομίσει» η εκπομπή «Σκάι στις 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά είναι σαφές ότι στο κανάλι του Φαλήρου εκμεταλλεύονται όσο μπορούν το ριάλιτι αφού έχει αποδειχθεί το «πουλέν» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε