Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ρούλα… δεν επέστρεψε ποτέ!

Η Ρούλα… δεν επέστρεψε ποτέ!

Τόσες μέρες ακούω… μαθαίνω… αλλά δεν μιλάω. Όχι γιατί δεν έχω να πω, να γράψω, αλλά γιατί πιστεύω ότι για κάποια θέματα είναι καλύτερο να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν, αφού και οι δύο πλευρές πουν ό,τι έχουν να πουν…! Κι η αλήθεια είναι ότι και οι δυο… έχουν πάρα πολλά να πουν…!

Δευτέρα μεσημέρι λοιπόν, 20 Ιουνίου και δέχτηκα sms στο κινητό μου –από πολύ αξιόπιστη «πηγή»- που μου έγραφε «Ρούλα τέλος από το E». Όχι…! Δεν αναστατώθηκα. Σκέφτηκα πως αυτό το μήνυμα… είχε καθυστερήσει! Έτσι, δεν έκανα τίποτα…! Δεν έγραψα λέξη…! Τι να γράψω; Αυτά που περίμενα ότι θα είχαν γίνει… έναν μήνα νωρίτερα; Λίγη ώρα αργότερα χτύπησε το κινητό μου. Ο αριθμός και το όνομα που εμφανιζόταν στην οθόνη με έκανε να απαντήσω, αν και ήμουν σε… mood Αγίου Πνεύματος.

Από την άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής, μου επιβεβαιώθηκε η πληροφορία της «αξιόπιστης πηγής»! Και όσα μου είπε το πρόσωπο στην τηλεφωνική μας επικοινωνία επιβεβαίωσε αυτά που περίμενα ότι θα είχαν γίνει… έναν μήνα πριν! Όχι…! Δεν είμαι… μελλοντολόγος και δεν έχω το χάρισμα της Μαρίας Παπαπέτρος. Αλλά γνωρίζοντας πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις και πολλά που συνέβαιναν τους τελευταίους μήνες μεταξύ των δύο πλευρών, της Ρούλας Κορομηλά και στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού, ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γίνει το «μπαμ»!

Πριν από μέρες μάλιστα σε συνάντηση που είχα με πρόσωπα του εγχώριου θεάματος, ένα από αυτά μου είπε «η Ρούλα Κορομηλά θα “κλείσει” την εκπομπή της από τη Σύρο. Στο λέω αν θες να το γράψεις…», για να του απαντήσω «μπα…! Δεν το βλέπω να φτάνει Σύρο…», για να ακολουθήσει… καταιγισμός πληροφοριών για πρόσωπα και καλεσμένους και τα θέματα που θα έβγαζε από το νησί, θέλοντας να με πείσει για την εγκυρότητα των πληροφοριών. Ούτε τότε μίλησα, πλην της επαναληπτικής λακωνικής φράσης…! «Μπα… δεν βλέπω να φτάνει Σύρο…»!  Και τελικά… επιβεβαιώθηκε το –κατ’ εμέ- αναμενόμενο!

Με διαφορετικές ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές που μέχρι χθες… σφάζονταν πάνω από τα μπουκαλάκια υαλουρονικού για το ποια πλευρά αγαπά περισσότερο την άλλη…! Για αυτό δεν έγραψα τόσο καιρό…! Για αυτό και δεν σκοπεύω να γράψω τίποτα περισσότερο, ούτε τώρα…! Για αυτό και δεν έγραψα ποτέ την άποψή μου για την πολυδιαφημιζόμενη «επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση»! Γιατί βλέποντας την εκπομπή αποφάσισα να σεβαστώ όσα είχε κάνει παλαιότερα ανοίγοντας το δρόμο και καταφέρνοντας να είναι από τις πρώτες που εδραίωσαν στη χώρα μας το επάγγελμα «παρουσιαστής ψυχαγωγικού προγράμματος»!

Επειδή το «Μπράβο Ρούλα» δεν ήταν για «μπράβο Ρούλα» και από αυτή που «άνοιξε το δρόμο», αλλά με αυτή την επιλογή… έκλεισε το δικό της στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αρκεί ένα μεγάλο σκηνικό, πολλά φώτα, πολλοί καλεσμένοι, πολλά «μπράβο» από κόλακες που πριν… ανακοίνωση λαλήσει δις, θα χαρούν με τις εξελίξεις…! Δεν με ενδιαφέρει γιατί η Ρούλα Κορομηλά δεν θα πάει στη Σύρο, ούτε γιατί «κόπηκε» ξαφνικά η συνεργασία της. Για μένα, αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρχει…! Γιατί η Ρούλα, η Ρούλα των πρωτότυπων τότε ιδεών, της χαράς και του ψυχαγωγικού προγράμματος που –συμφωνούμε ή διαφωνούμε, είναι η αλήθεια!- έβαλε αρκετά «λιθαράκια» για να στηθεί η ψυχαγωγία στην ιδιωτική τηλεόραση, έχει σταματήσει πολλά χρόνια να είναι στο τηλεοπτικό τοπίο. Και κάποια άλλη, που μάλλον δεν… συμπαθεί πολύ το «Ρουλάκι μας» εμφανίζεται περιστασιακά σε κάτι «Big Brother» και «Just the 2 of us», αλλά και σε κάτι «Μπράβο» που… ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει συνέχεια. Εκτός κι αν η αληθινή Ρούλα αποφασίσει να επιστρέψει…! Γιατί τότε, ακόμα και από τον… Τηλεβόα να βγει θα είναι να πούμε πολλά «Μπράβο Ρούλα»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε