Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Βίκυ Καγιά στην πρωινή ζώνη και το… άλλο με τον Τοτό!

Η Βίκυ Καγιά στην πρωινή ζώνη και το… άλλο με τον Τοτό!

Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει το «Shopping Star» για το STAR. Τις τελευταίες ημέρες όμως έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την επόμενη σεζόν η Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι της Κηφισιάς.

Για να τα λέμε την αλήθεια, αυτή την περίοδο που τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών μελετούν τα προγράμματα της επόμενης σεζόν δίνεται η αφορμή σε κάποιους να κυκλοφορούν πολλά… αστεία για το τι μέλλει γενέσθαι στο τηλεοπτικό τοπίο. Μερικά δε από αυτά… συναγωνίζονται σε χιούμορ και τις περιπέτειες με τον Τοτό…!

Η αλήθεια λοιπόν σε αυτή τη φήμη είναι τουλάχιστον… αστεία, αφού και η ίδια η παρουσιάστρια αλλά και τα στελέχη του σταθμού έχουν «κλειδώσει» τη συμφωνία για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει το ριάλιτι μόδας το οποίο πηγαίνει πολύ καλά στη «μάχη» της τηλεθέασης. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το πέρασμα της Καγιά από την πρωινή ζώνη δεν ήταν και ό,τι καλύτερο καθώς ήταν αυτή που… κατέβασε ρολά στον ιστορικό για τον ΑΝΤ1 «Πρωινό καφέ».

Ίσως βέβαια να θέλει να αναλάβει μία πιο ψυχαγωγική εκπομπή από το ριάλιτι που παρουσιάζει τώρα στο STAR αλλά τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να είναι παρουσιάστρια του «Shopping Star» και να ασχολείται με τα της μόδας, τα οποία άλλωστε είναι κι αυτά που της αρέσουν ιδιαίτερα…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε