Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση για την… Ανάσταση στους εργαζομένους του MEGA

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ευχάριστη εξέλιξη για τους εκατοντάδες εργαζομένους του MEGA που τους τελευταίους μήνες αγωνιούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού και της εργασίας τους.

Μετά τη δέσμευση του λογαριασμού του σταθμού της Μεσογείων από τις πιστώτριες τράπεζες δεν τους καταβλήθηκε όλος ο μισθός Μαρτίου, ενώ μέχρι χθες δεν τους είχε δοθεί ούτε το δώρο Πάσχα. Ωστόσο γνώριζαν προσπάθειες που γίνονταν από μετόχους για να τους καταβληθεί το δώρο Πάσχα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την ανακοίνωση που τους ήρθε στα υπηρεσιακά mail τους και ανέφερε:

«28 Απριλίου 2016
Σας γνωρίζουμε ότι το δώρο Πάσχα έχει κατατεθεί στους λογαριασμούς μισθοδοσίας.
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!!»
Λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι λοιπόν μπήκε στους λογαριασμούς των εργαζομένων το δώρο Πάσχα, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες καταβλήθηκε μετά από προσωπική παρέμβαση μετόχου. Έτσι, έστω και μέσα από αυτή την κίνηση της εργοδοσίας δόθηκε μία αχτίδα φωτός στους εκατοντάδες εργαζομένους. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι από τον ίδιο μέτοχο γίνονται προσπάθειες ώστε μετά το Πάσχα να καταβληθούν στους εργαζομένους και τα υπόλοιπα χρήματα της μισθοδοσίας Μαρτίου. Την ερχόμενη Τετάρτη πάντως έχουν αποφασιστεί συγκεντρώσεις των εργαζομένων για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε