Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή τους

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή τους

Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να είναι θολό αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τις άδειες, αλλά οι σταθμοί ετοιμάζουν τα προγράμματά τους με την ελπίδα… να τα δουν στον αέρα.

Σιγά σιγά λοιπόν και ενόψει της καινούργιας σεζόν θα αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τις εκπομπές που θα ξεκινήσουν… αν βεβαίως βεβαίως υπάρχει η τηλεοπτική συχνότητα.

Έτσι λοιπόν ο ALPHA ανακοινώνει την επιστροφή της εκπομπής «Happy Day» αναφέροντας ότι:
“Τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς. Τρεις σεζόν, με αληθινές, χαρούμενες, αλλά και εκρηκτικές στιγμές. Τρεις σεζόν, στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού.

Το «Happy Day στον Alpha» ετοιμάζεται να μας πει την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει παράθυρο στην αισιοδοξία. Σταθερά δίπλα της θα βρίσκονται η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Η κεφάτη παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha, με τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και την ξεχωριστή χημεία της, θα μοιράζεται μαζί μας όσα μπορούν να αποφορτίσουν τη βαριά καθημερινότητα: συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό, εξελίξεις στη showbiz, τελευταίες τάσεις της μόδας, tips ομορφιάς, συμβουλές για γονείς και παιδιά, συνταγές μαγειρικής.

Και φυσικά, η εκπομπή θα κάνει focus στην τρέχουσα επικαιρότητα, μέσα από την καθιερωμένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, θα βρίσκονται και φέτος ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι, θα παρακολουθούν και θα αναλύουν πρόσωπα και γεγονότα».

Επίσημα λοιπόν ο σταθμός της Κάντζας ανακοινώνει την επιστροφή όλων των συντελεστών της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που… έλεγαν ότι θα αποχωρήσουν, αλλά και αυτών που κάποιοι υποστήριζαν ότι θα τους… αποχωρήσουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε