Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η καινούργια σειρά του… Mister «Κάτω Παρτάλι»

Η καινούργια σειρά του… Mister «Κάτω Παρτάλι»

Και η τελευταία σειρά του σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα το MEGA να ζητά καινούργιους κύκλους επεισοδίων. Ο λόγος για τον Λευτέρη Παπαπέτρου που όμως το τελευταίο σουρεαλιστικό του δημιούργημα, η σειρά «Κάτω Παρτάλι», έπεσε «θύμα» των όσων… σουρεαλιστικών συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων και έτσι σταμάτησε ξαφνικά να βγαίνει στον αέρα απογοητεύοντας τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές του.

Την περίοδο εκείνη μάλιστα όλοι έλεγαν ότι ο δημιουργός της, ο «Mister Κάτω Παρτάλι», θα μετακομίσει τη σειρά του στον ΑΝΤ1 για να μπορέσουν οι τηλεθεατές να δουν το τέλος της… έτσι όπως το είχε φανταστεί. Τελικά όμως ο Λευτέρης Παπαπέτρου είπε «στο καλό» και ξεκίνησε να γράφει «Στο καλό… γλυκιά μου συμπεθέρα!».

Αυτός λοιπόν είναι ο τίτλος της καινούργιας σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου που πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν μέσα από τον ΑΝΤ1 και αναμένεται να σημειώσει κι αυτή υψηλές τηλεθεάσεις, όπως οι προηγούμενες «Κάτω Παρτάλι», «Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα» και άλλες…! Κι αν περιμένετε να δείτε τη συνέχεια από τη προηγούμενη σειρά του στο MEGA κάνετε λάθος γιατί η «Συμπεθέρα» δεν θα ασχοληθεί με τα παράλογα που συνέβαιναν στο «Κάτω Παρτάλι», αλλά τα παράλογα που συνέβαιναν στη χώρα μας… πριν από έναν χρόνο!

Όλα λοιπόν στη σειρά «Στο καλό… γλυκιά μου συμπεθέρα!» ξεκινούν το καλοκαίρι του 2015, εποχή δημοψηφίσματος και capital control με δύο συμπεθέρες να μισιούνται θανάσιμα και όσα συμβαίνουν να μην είναι… under control! Ο αρραβώνας ανάμεσα στους δύο νέους που προέρχονται από δύο οικογένειες που μισιούνται μεταξύ τους δεν φαίνεται να είναι αρκετός για να βάλει τέλος στις κόντρες τους. Το διάγγελμα μάλιστα του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα θα είναι αρκετό να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις μεταξύ τους σχέσεις! Και τότε θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που ήταν κρυμμένα σε… τράπεζες, ενώ ένας κινέζος θα κάνει… τον κινέζο για όσα συμβαίνουν! Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει και πολύ για να καταλάβετε ότι ο Λευτέρης Παπαπέτρου ετοιμάζει μία ακόμα μαύρη κωμωδία που μπορεί να μας μεταφέρει σε εκείνες τις… μαύρες ημέρες που στα social media –κι όχι μόνο!- γινόταν «σφαγή», αλλά η «συμπεθέρα» του θα κάνει τα πάντα για να γελάσουν οι τηλεθεατές…!

Τη σκηνοθεσία της καινούργιας σειράς έχει αναλάβει η Αμαλία Γιαννίκου που σκηνοθέτησε και το «Κάτω Παρτάλι», ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Μαρία Καβογιάννη, Χρήστο  Χατζηπαναγιώτη, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξανδρο Λογοθέτη και Παντελή Καναράκη… κινέζο!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο και σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η καινούργια σειρά «Στο καλό… γλυκιά μου συμπεθέρα!» να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο και δικαιολογημένα αναμένεται να είναι από τις αγαπημένες σειρές της επόμενης σεζόν και οι τηλεθεατές να γελάσουν πολύ…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε