Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η πίεση στον Αρναούτογλου και το… χάσιμο του «Deal»

Η πίεση στον Αρναούτογλου και το… χάσιμο του «Deal»

«Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς», ή στη συγκεκριμένη περίπτωση «ό,τι πρόγραμμα έστρωσαν… κοιμίζει» και δη τους τηλεθεατές που δεν… ψήνονται να το παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Χθες αναφέραμε το τέλος της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που λίγο πριν το τέλος της χρονιάς θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Βέβαια προς ενημέρωση και επειδή κάποιοι «δανείστηκαν» το ρεπορτάζ αλλά το βάφτισαν… κόψιμο, το «τέλος» είχε αποφασιστεί από πέρυσι αλλά λόγω χορηγού πήρε παράταση για μερικούς μήνες και την τρέχουσα σεζόν, δηλαδή έως τον Δεκέμβριο.

Λόγω μάλιστα ότι τα χρήματα που έδινε ο χορηγός είναι αρκετά σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονταν πως αν πήγαινε καλά σε τηλεθέαση μπορεί και να κρατούσε όλη τη φετινή σεζόν. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα… σκόνταφταν σε νέες αντιρρήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήθελε να είχε ολοκληρώσει την εκπομπή από πέρυσι, αλλά είπαμε… ένεκα χορηγού κανάλια και παρουσιαστές πείθονται! Πάντως αξίζει να αναφέρω και ότι ο Αρναούτογλου, εκτός από το «The 2night Show» ήθελε να παρουσιάσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα και μάλιστα υπενθύμιζε στα στελέχη του ΑΝΤ1 πως ήταν… ελεύθερο το «Deal».

Θέλετε όμως ότι το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ήταν φουλ, θέλετε γιατί θεώρησαν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι «παλαιακό», το άφησαν κι έτσι όχι μόνο βρέθηκε στον ALPHA, αλλά για κακή τύχη του Γρηγόρη βρέθηκε απέναντι από τη «Μαμά» του. Έτσι καθημερινά βλέπει… όχι το «Deal» (αφού ουδείς παρουσιαστής δεν παραδέχεται ότι λοξοκοιτά τους απέναντί του), αλλά να χάνει στη μάχη της τηλεθέασης από ένα πρόγραμμα που ήθελε να το παρουσιάσει ο ίδιος. 

Για… την ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρω ότι το «Deal» αν και εφόσον το έπαιρναν στον ΑΝΤ1 δεν ήταν σίγουρο πως θα το παρουσίαζε ο Αρναούτογλου, αφού ήταν ένα από τα concept που σκέφτονταν για τον Γιώργο Λιάγκα μέχρι να πάρουν την απόφαση να αγοράσουν ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το «Lucky Room». Το αν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου έκαναν καλά ή όχι… διπλά, θα φανεί όταν ξεκινήσει το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Λιάγκα! Πάντως ο Αρναούτογλου έχει κάθε λόγο να είναι εκνευρισμένος, ιδιαίτερα όταν βλέπει τα ραβασάκια τηλεθέασης με τη «Μαμά» του να χάνει από το «Deal» που ήθελε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε