Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ταινία για την Αγγελική Νικολούλη… από το γιο της!

Η ταινία για την Αγγελική Νικολούλη… από το γιο της!

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω τον γιο μου να σκηνοθετεί μια ταινία που θα βασίζεται σε βιβλίο μου», είχε πει πριν τρία χρόνια η Αγγελική Νικολούλη. Φαίνεται ότι την επιθυμία της αυτή την «κατέγραψε» ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης και την έκανε πράξη όταν η δημοσιογράφος… δεν το περίμενε.

Με αφορμή λοιπόν το τρίτο βιβλίο της «Έρωτας φονιάς» ο Κωνσταντίνος εκπλήρωσε… εν μέρει την επιθυμία της μητέρας του. Αν και ο Κωνσταντίνος εργάζεται ως σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες είχε διαβάσει το βιβλίο πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία και έτσι στην επίσημη παρουσίαση που έγινε πριν από λίγες ημέρες έδωσε στη μητέρα του αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου το «δώρο» του, ένα δραματοποιημένο τρέιλερ για το καινούργιο της βιβλίο.

Και ποιος ξέρει…! Μπορεί  μετά από αυτό το βίντεο, την ταινία- τρέιλερ για το καινούργιο βιβλίο της, το «Έρωτας φονιάς», ο Κωνσταντίνος Μουσούλης να σκηνοθετήσει και ταινία που θα βασίζεται σε σενάριο της μητέρας του, Αγγελικής Νικολούλη…!

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του τρίτου της βιβλίου από τις «Εκδόσεις Καστανιώτη» ο «Έρωτας φονιάς» ακολουθεί την ίδια πετυχημένη πορεία με τα προηγούμενα βιβλία της γνωστής δημοσιογράφου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε