Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Και η ΕΡΤ κάνει σάτιρα!

Και η ΕΡΤ κάνει σάτιρα!

Μπορεί η ΕΡΤ1 και ιδιαίτερα η ΕΡΤ2 να έχει κενά στο πρόγραμμά της αλλά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν να… συνεισφέρουν στο «αχανές τοπίο» του διαδικτύου. Και μάλιστα με ένα πολύ δύσκολο είδος, τη σάτιρα, που είναι λίγο… τζιζ γιατί αν γίνεται έτσι όπως πρέπει να γίνεται προκαλεί πονοκέφαλο στα διευθυντικά στελέχη των σταθμών από τις διαμαρτυρίες των «θυμάτων».

 Ίσως αυτά να είναι ψιλά γράμματα για στελέχη της κρατικής τηλεόρασης…! Ίσως όμως η σάτιρα που θέλουν να γίνεται να μην «αγγίζει»… επικίνδυνα πρόσωπα και καταστάσεις. Ό,τι είναι να κάνουν πάντως θα το καταλάβουμε σήμερα που ο Σίλας Σεραφείμ αναλαμβάνει… σάτιρα.

Όπως λοιπόν μας ενημερώνει η ΕΡΤ με δελτίο Τύπου “To ert.gr υλοποιεί σύγχρονες και πρωτοποριακές παραγωγές που κάνουν τη διαφορά στο αχανές τοπίο του web. Η νέα διαδικτυακή σατιρική εκπομπή «newSilas» με τον Σίλα Σεραφείμ, που θα μεταδίδεται από τον ιστότοπο της ΕΡΤ (www.ert.gr) από αυτήν την Παρασκευή 25/11/2016 και κάθε Παρασκευή στις 19:00, έχει σκοπό να σχολιάσει με καυστικό χιούμορ όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο την εβδομάδα που μας πέρασε”.

Βέβαια το ότι στην ΕΡΤ δεν γίνονται εκπομπές για τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά… ανοίγονται στο διαδίκτυο «χωρά» πολλή σάτιρα. Πάντως, όπως ανέφερα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο έμπειρος standup comedian… αφεθεί ελεύθερος να σατιρίσει ό,τι θέλει και αν βεβαίως βεβαίως τα όσα πει είναι… προς όλες τις μεριές! Πάντως αν… στερέψει μπορεί να πάρει υλικό από πολλά που συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο και που προσφέρονται για πολλή σάτιρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε