Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι όμως, η «Φάρμα» ανοίγει… αλά «Survivor»

Κι όμως, η «Φάρμα» ανοίγει… αλά «Survivor»

Το σχεδίαζαν… το ανέβαλαν… αλλά το βάζουν ξανά μπρος. Και όχι… όποτε να ‘ναι, αλλά πολύ σύντομα… αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μη, θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν να… επιβιώσουν στη «Φάρμα», με σκοπό να… επιβιώσει κι ο σταθμός από τη σαρωτική πορεία του ΣΚΑΪ-κού«Survivor» που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Είναι γνωστό πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να καβαλήσει τη βέσπα και μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι να μας ξεναγούν κάθε βδομάδα, μέσα από την καινούργια τους εκπομπή, τη «My way», σε στέκια της Αθήνας που αξίζει να γνωρίσουμε. Έχουν μάλιστα γυρίσει εννέα επεισόδια και όπως φαίνεται τα σχέδια των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή να μην ολοκληρωθεί αυτή τη σεζόν αλλά να συνεχίσει και την επόμενη. Ωστόσο εκτός από αυτή την καινούργια εκπομπή ο Άρνι… καλοβλέπει και μία παλαιότερη, τη «Φάρμα», δηλώνοντας πως επιθυμεί να την παρουσιάσει ξανά.

Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι ήταν ένα από τα project που συζητούσαν στο κανάλι του Αμαρουσίου πριν από μήνες όταν προσπαθούσαν να βρουν «όπλα» για να… επιβιώσουν στη «μάχη» της τηλεθέασης από το «Survivor». Έτσι λοιπόν θεώρησαν ότι η «Φάρμα» θα μπορέσει να αντισταθεί στη σαρωτική πορεία του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και άρχιζαν να το προετοιμάζουν. Αντιλαμβανόμενοι όμως ότι θα έμπαιναν καθυστερημένα στη «μάχη» αποφάσισαν να το «παγώσουν», αλλά όχι να το… ξεχάσουν. Έτσι το προγραμματίζουν για την επόμενη σεζόν κι όπως φαίνεται είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει μόνο στα σχέδια αλλά θα περάσει και στην παραγωγή. Κι αυτή δεν θα αργήσει καθώς με τα έως τώρα σχέδιά τους θέλουν να το γυρίσουν μέσα στο καλοκαίρι ώστε να ξεκινήσει να προβάλλεται στην αρχή της επόμενης σεζόν. Επικρατέστερος παρουσιαστής είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μάλιστα κι ο ίδιος όπως μου είπε επιθυμεί να το κάνει, αναφέροντάς μου με χιουμοριστική διάθεση «έχω αρχίσει ήδη και σκάβω…»!

Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι έκανε την εμφάνισή του στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο το 2002 στο MEGA με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αργότερα γυρίστηκε και μία edition με αναγνωρίσιμους, την οποία παρουσίαζε και πάλι ο Άρνι, ενώ το δεύτερο κύκλο του, το 2004, παρουσίασε στο MEGA ο Ηλίας Βαλάσης που ήταν από τους διαγωνιζόμενους στο πρώτο «Survivor» που είχε βγάλει ο σταθμός της Μεσογείων. Έτσι λοιπόν η τηλεόραση… κύκλους κάνει και στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να ποντάρουν στη «Φάρμα» και θεωρείται σίγουρο πως όταν αυτή ανοίξει… τους φράχτες της ο Άρνι θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί τους επίδοξους αγρότες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν η «Φάρμα» τους να έχει και… μαχητές, δηλαδή διαγωνιζόμενους που δεν είναι ευρέως γνωστοί, αλλά και «διάσημους», δηλαδή πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος –κι όχι μόνο!- που θα προσπαθούν να επιβιώσουν με αγροτικές δουλειές και δοκιμασίες, πιστεύοντας ότι με αυτή τη αλά «Survivor» συνταγή θα γίνει πιο δελεαστικό το προϊόν τους στο τηλεοπτικό κοινό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε