Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι όμως, μπαίνει στο «ψυγείο»!

Κι όμως, μπαίνει στο «ψυγείο»!

Ετοιμαζόταν για γυρίσματα αλλά τελικά θα μπει στο «ψυγείο». Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον ΑΝΤ1 που αυτή την περίοδο μελετά προσεχτικά τι, ποιος, πώς και πότε θα βγει στον αέρα…!

Όπως είναι γνωστό στο κανάλι του Αμαρουσίου είχαν σκοπό τον επόμενο μήνα να περάσουν στην παραγωγή της «Φάρμας» του ριάλιτι που παρουσίαζε πριν από χρόνια στο MEGA ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με σκοπό να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές της σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να «παγώσουν» την παραγωγή του και να το επανεξετάσουν μετά από μήνες, ώστε αν αποφασίσουν θετικά τόυε να βγει στον αέρα μετά τον Απρίλιο του 2018. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει να έχει «νοικιασμένο» επί πληρωμή τα δικαιώματα για τη χώρα μας του ριάλιτι και η εταιρεία παραγωγής που κατέχει το format πρέπει να ενημερωθεί στις αρχές του χρόνου αν ο ΑΝΤ1 κάνει την παραγωγή του!

Έτσι λοιπόν προς το παρόν η «Φάρμα» μπαίνει στο «ψυγείο» και στις αρχές της καινούργιας χρονιάς θα αποφασιστεί αν βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 ή θα το αποδεσμεύσουν καθώς υπάρχουν κι άλλοι… ενδιαφερόμενοι στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε