Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κρίνονται πολλά για το «μαύρο» στο MEGA

Κρίνονται πολλά για το «μαύρο» στο MEGA

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων καθώς θα αποφασιστεί αν θα πέσει «μαύρο» στο σήμα του.

Αύριο λοιπόν έχει προγραμματιστεί σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της DIGEA με θέμα το χρέος της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, αφού αύριο λήγει και το εξώδικο που είχε αποσταλεί την προηγούμενη βδομάδα από την πάροχο ψηφιακού σήματος στον τηλεοπτικό σταθμό απαιτώντας την εξόφληση των οφειλών.

Να αναφέρω ότι το χρέος του MEGA στην DIGEA είναι περισσότερες από 900.000 ευρώ αλλά με όσα συμβαίνουν στο σταθμό είχε ζητηθεί πριν από μήνες να πληρώνουν ένα ποσό μηνιαίως, αίτημα που έγινε αποδεκτό από το ΔΣ της DIGEA, σημειώνοντας ότι θα επανεξετάσουν το θέμα τον Ιανουάριο του 2017. Μετά τις εξελίξεις την προηγούμενη βδομάδα με την καθυστερημένη πληρωμή της δόσης και την αποστολή εξωδίκου το θέμα ξαναμπαίνει στην ατζέντα του ΔΣ που αύριο θα αποφασίσει αν θα παρατείνει την περίοδο ρύθμισης των οφειλών ή θα αποφασίσει να «σπάσει» το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Στο παρασκήνιο πάντως επισημαίνεται ότι η παραμονή του MEGA στον αέρα και οι υψηλές τηλεθεάσεις που συνεχίζει να σημειώνει έχουν προκαλέσει αγανάκτηση από αντιπάλους του που θέλουν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού και αέρα, υποστηρίζοντας ότι θα αρνηθούν την παράταση στην περίοδο χάριτος.

Στον αντίποδα αυτών οι επί σειρά μηνών απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τη DIGEA την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ, θεωρώντας ότι η πάροχος δημιουργεί ακόμα πιο ασφυκτική πίεση, την ώρα που φαίνεται να γίνονται προσπάθειες για να σωθεί ο τηλεοπτικός σταθμός…! Αν πάντως το ΔΣ της DIGEA αποφασίσει να μην παρατείνει τη ρύθμιση οφειλών τότε ο κίνδυνος του «μαύρου» στο MEGA θα είναι άμεσος…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε