Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA: Όλο το παρασκήνιο και το «κύμα» συμπαράστασης

MEGA: Όλο το παρασκήνιο και το «κύμα» συμπαράστασης

Αναστάτωση έχει προκληθεί στους εργαζομένους του MEGA μετά την εικοσάλεπτη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κατά την οποία δεν φαίνεται να επήλθε συμφωνία μεταξύ των μετόχων.

Ωστόσο στελέχη του σταθμού της Μεσογείων υποστηρίζουν ότι δεν έχει «κοπεί» η επικοινωνία μαζί τους, αλλά ούτε και με τους νέους επενδυτές που θέλουν να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι ίδιοι μάλιστα «κεκλεισμένων των θυρών» υποστήριξαν σε συνάντηση με ορισμένους εργαζομένους ότι γίνεται κοινή προσπάθεια ορισμένων εκ των παλαιών μετόχων και των εν δυνάμει επενδυτών να υπάρξει συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες.

Την ίδια στιγμή, στο παρασκήνιο, τραπεζικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι για να «ανοίξει» η κάνουλα από τις τράπεζες και να δοθεί παράταση θέλουν γραπτές εγγυήσεις από τους μετόχους για τις προθέσεις τους έως και την Παρασκευή.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες την Παρασκευή οι Ενώσεις των εργαζομένων προγραμματίζουν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία στο MEGA, ενώ στην πρόταση είναι να πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας και στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς στέλνοντας το μήνυμα συμπαράστασης στους συναδέλφους τους.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε