Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά το «διαζύγιο» αναζητούν τηλεοπτική στέγη

Μετά το «διαζύγιο» αναζητούν τηλεοπτική στέγη

Προσπάθειες για να ξαναβγεί η εκπομπή στον αέρα και την επόμενη σεζόν κάνουν οι συντελεστές της έχοντας ξεκινήσει επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως πρώτα είχα γράψει στο Newsit τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να μην δώσουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Έτσι μετά από 13 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, στην ΕΡΤ και στον ALPHA, η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο φαίνεται ότι οι συντελεστές της δεν θέλουν να κάνουν κάποια άλλη εκπομπή και έχουν ξεκινήσει επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχουν κάνει επαφή με την ΕΡΤ, αλλά φαίνεται ότι τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης δεν είναι θετικά μετά από την αποχώρησή της εκπομπής για να πάει στον ALPHA και έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν γίνει κρούσεις και στον ΣΚΑΪ αλλά και σε έναν ακόμα ιδιωτικό σταθμό. Βέβαια και στους δύο σταθμούς σκέφτονται ότι ήταν δικαιολογημένοι οι λόγοι του «διαζυγίου» με τον ALPHA, δηλαδή ότι η εκπομπή μετά από τόσα χρόνια… επαναλαμβάνεται και δεν σημειώνει και τα απαιτούμενα ποσοστά τηλεθέασης ιδιαίτερα στο «δυναμικό κοινό». Έτσι λοιπόν πρέπει οι συντελεστές είτε να αναζητήσουν καινούργιες ιδέες είτε να είναι προετοιμασμένοι ότι μάλλον δεν θα συνεχίσουν να λένε «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε