Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετακομίζουν το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ… πειραματικά!

Μετακομίζουν το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ… πειραματικά!

Ιδέες φαίνεται ότι έβαλε η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 που από τις 8 μεταδίδεται πλέον στις 7 το απόγευμα, διευρύνοντας έτσι τη ζώνη του prime time τους. Το ίδιο σχέδιο… πειραματικά και ανάλογα με τις εξελίξεις ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και στον ΣΚΑΪ με αφορμή το «X Factor».

Το talent show θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και για τρεις ημέρες τη βδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 10:15 το βράδυ, ο ΣΚΑΪ θα παίζει επεισόδια από τις οντισιόν. Ο προγραμματισμός είναι τα live να ξεκινήσουν να μεταδίδονται τη βδομάδα μετά το Πάσχα, αλλά χωρίς ακόμα να έχουν αποφασίσει οριστικά τη μέρα και όλα θα κριθούν και από την πορεία των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων, αλλά και από τον ανταγωνισμό και τη διαφημιστική κίνηση. Ωστόσο, αν και δεν έχουν αποφασίσει τη μέρα, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι για την ώρα μετάδοσης των live, που θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Εκείνη τη μέρα λοιπόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους θα μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ημέρες της βδομάδας, δηλαδή αντί στις 9 θα μεταδίδεται στις 8 ώστε να δίνει «πάσα» στο  «X Factor». Η «μετακόμιση» αυτή θα γίνεται μία φορά τη βδομάδα, αλλά στο κανάλι του Φαλήρου το βλέπουν κι ως… πείραμα. Σύμφωνα με «πηγές» από τον ΣΚΑΪ αν δουν ότι κερδίζουν στη «μάχη» για την τηλεθέαση με MEGA και STAR που μεταδίδουν εκείνη την ώρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεών τους, δεν αποκλείεται η «μετακόμιση» να γίνει μόνιμη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ να ανέβει μία ώρα, μεγαλώνοντας έτσι τη ζώνη του prime time τους.

Η μόνιμη «μετακόμιση» λοιπόν θα κριθεί από την πορεία του… πειράματος, όπως και η πορεία των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων θα κρίνει τη μέρα μετάδοσης των live όπου θα «μετακομίζουν» το κεντρικό δελτίο τους μία ώρα νωρίτερα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε