Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Μην ξεχνάτε τους χιλιάδες απλήρωτους του Mega”

“Μην ξεχνάτε τους χιλιάδες απλήρωτους του Mega”

Συνεχίζονται οι επαφές των πιστωτριών εταιρειών με τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και οι εργαζόμενοι περιμένουν να επέλθει συμφωνία ώστε να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της εταιρείας και να λάβουν τις οφειλόμενες αμοιβές τους.

Εκτός όμως από τους εκατοντάδες μόνιμους υπαλλήλους της εταιρείας υπάρχουν και χιλιάδες ακόμα εργαζόμενοι που περιμένουν να πληρωθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό. Όπως για παράδειγμα οι δημιουργοί, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί που εργάστηκαν σε σειρές που πρόβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός. Ενώ όμως το MEGA «εισέπραξε» υψηλές τηλεθεάσεις, οι συντελεστές των σειρών εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα και ενώ ξεκινούσαν τα προβλήματα της εταιρείας με τις πιστώτριες τράπεζες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία έξω από το σταθμό της Μεσογείων. Την ώρα λοιπόν που φαίνεται ότι αποκαθίσταται το πρόβλημα στη μισθοδοσία των μόνιμα εργαζομένων, κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με τους συντελεστές των σειρών. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έγραψε στο Newsit, ο σκηνοθέτης πολλών πετυχημένων σειρών του MEGA, Δημήτρης Αρβανίτης.

Στο κείμενο με τίτλο «MEGA – Η επόμενη μέρα από τη mega-λη απόφαση» ο Δημήτρης Αρβανίτης έγραψε ότι «Συνεχώς μιλάμε για τους 500 απλήρωτους του Mega και ξεχνάμε τους πάνω από 2.000 απλήρωτους από τις παραγωγές του Mega. Θα είναι καλό οι εργαζόμενοι στο κανάλι και οι δημοσιογράφοι να μην ξεχνάτε όλους εμάς που παράγουμε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια…».

Λογικό και εύλογο το παράπονο του γνωστού σκηνοθέτη που «στήριξε» το σταθμό της Μεσογείων απορρίπτοντας μάλιστα πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό που τον ήθελε στο δυναμικό του. Για αυτούς, τους χιλιάδες όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Δημήτρης Αρβανίτης δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη και ενημέρωση και πολλοί από αυτούς ακολουθούν το δρόμο της Δικαιοσύνης προκειμένου να λάβουν τις αμοιβές τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε