Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη

Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη

Θα μπορούσε να είναι σενάριο αστυνομικής ταινίας, αλλά δυστυχώς όσα έχουν συμβεί είναι αληθινά και οι αποκαλύψεις που θα δουν «Φως στο τούνελ» θα σοκάρουν…!

Ο λόγος για τη σημερινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που επιστρέφει στον ALPHA με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για μία υπόθεση που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο! Η δημοσιογράφος κατάφερε να μπει με την κάμερα της εκπομπής στο άβατο που διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα και συνδέοντας μεθοδικά τα κομμάτια του αιματοβαμμένου παζλ εντοπίζει νέα στοιχεία για το μανιακό δράστη!

Είναι σίγουρο πως και απόψε, στις 11 το βράδυ, η πρώτη εκπομπή του καινούργιου χρόνου θα καθηλώσει τους τηλεθεατές με τις αποκαλύψεις της, όπως κάνει στα 21 χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της με 730 εκπομπές να έχουν οδηγήσει στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων και στην αποκάλυψη 23 δολοφονιών.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τη φετινή χρονιά το «Φως στο τούνελ» σημείωσε 27,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,4% στο δυναμικό κοινό, διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε