Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέες εξελίξεις για το Mega – Ανακοίνωση από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Νέες εξελίξεις για το Mega – Ανακοίνωση από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Θολό παραμένει το τοπίο στο ΜEGA με τους εκατοντάδες εργαζομένους να αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Μετά την άκαρπη συνεδρίαση των μετόχων όπου δεν αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπως αναμενόταν η αγωνία για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού κορυφώθηκε!

Πριν από λίγο η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων την Πέμπτη 7.4.2016 με θέματα ημερησίας διατάξεως μεταξύ άλλων:

– την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

– την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Είναι σαφές ότι με την ανακοίνωση της αυτή η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, ενώ όμως κανείς δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά ποια θα είναι η απάντηση των τραπεζών και αν θα δεχθούν να περιμένουν ή θα θελήσουν να αναλάβουν τα “ηνία” στο Μεγάλο Κανάλι με ό,τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν σε σχέδιο εξυγίανσης, δηλαδή απολύσεις και περικοπές…!

Το θολό αυτό τοπίο επιβεβαιώνεται και από την γνωστοποίηση από την Τηλέτυπος ΑΕ πως σήμερα παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Πεφάνης. Το θέμα αυτό θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συβουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε