Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1… καλοβλέπει τις εγκαταστάσεις του ALPHA

Ο ΑΝΤ1… καλοβλέπει τις εγκαταστάσεις του ALPHA

Ένα παλαιότερο σχέδιο που είχαν εγκαταλείψει βρίσκοντας άλλες λύσεις μπήκε ξανά στο τραπέζι συσκέψεων του ΑΝΤ1 που θέλει να περιορίσει τα λειτουργικά έξοδά του. Μόνο που στο πλαίσιο αυτό του σχεδίου δεν αποκλείεται το «στρατηγείο» του σταθμού να στηθεί εκεί που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αυτό του ALPHA. Και να εξηγήσω τι εννοώ…!

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του newsit.gr ο Όμιλος ΑΝΤ1 σκέφτεται  να μετακομίσει και να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες του σε ένα κτήριο, θέλοντας έτσι να… σουλουπώσει το κόστος λειτουργίας του. Να σημειώσω ότι ο Όμιλος χρησιμοποιεί πολλά κτήρια για τη λειτουργία του ενώ τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού σταθμού έχει μεταφερθεί στα Σπάτα.

Ωστόσο παραμένουν στο Μαρούσι αρκετά τμήματα του σταθμού αλλά και άλλες εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το κόστος, ενώ θεωρείται ότι η συγκέντρωσή τους σε ένα μέρος θα βοηθούσε σε καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του. Έτσι, εδώ και καιρό έχει ανατεθεί σε μεσιτικό γραφείο να βρεθεί χώρος που να μπορέσει να μετακομίσει όλος ο Όμιλος ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ένα από τα κτήρια που φαίνεται να… καλοβλέπουν στον ΑΝΤ1 είναι αυτό στην Κάντζα και που για πολλά χρόνια ήταν το «στρατηγείο» του ALPHA, αλλά άφησαν για να μετακομίσουν στις εγκαταστάσεις του STUDIO PRO, στην Παλλήνη. Το κτήριο της Κάντζας που μέρος του χρησιμοποιείται πλέον για άλλες επιχειρήσεις του προέδρου του Ομίλου ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά μπορεί να είναι και το καινούργιο «στρατηγείο» του Ομίλου ΑΝΤ1.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσω πως στην πρόταση μετακόμισης του ΑΝΤ1 στο συγκεκριμένο κτήριο της Κάντζας διαφωνούν αρκετά από τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστηρίζοντας ότι το κτήριο δεν θα μπορέσει να καλύψει όλες τις υπηρεσίες και τμήματα του Ομίλου, ενώ τονίζουν ότι είναι και θέμα… γοήτρου να μην βρεθούν εκεί απ’ όπου έφυγαν οι ανταγωνιστές τους. Αντίθετα, κάποια στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι το να βρεθούν στο παλιό «στρατηγείο» των ανταγωνιστών τους θα είναι κίνηση ισχύος και επίδειξη δυνάμεως. Πάντως πρωταρχικό ρόλο στην τελική απόφασή τους θα παίξει το κόστος και αν πράγματι το κτήριο της Κάντζας προσφέρεται για το οικονομικό… σουλούπωμα λειτουργίας του Ομίλου ΑΝΤ1 ή κάποιο άλλο κτήριο που θα βρεθεί…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε