Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης… αφ’ υψηλού!

Ο Γιώργος Παπαδάκης… αφ’ υψηλού!

Τέλος του μήνα και τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών και όλοι κάνουν τον απολογισμό τους με αποτέλεσμα άλλοι να χαίρονται και άλλοι να προσπαθούν να δουν τι φταίει και δεν έχουν την ποθούμενη θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές…!

Για έναν ακόμα μήνα πάντως τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς η μοναδική αμιγώς ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, η «Καλημέρα Ελλάδα», όχι μόνο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά κοιτάζει τις υπόλοιπες εκπομπής της ζώνης… αφ’ υψηλού.

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τερμάτισε και πάλι πρώτη στην κούρσα τηλεθέασης σημειώνοντας 31,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι οι «νέοι ηλικίας 15 έως 44 ετών» ενδιαφέρονται και για την ενημέρωση όταν γίνεται με… φιλικό κι απλό τρόπο και όχι με δήθεν και σοβαροφάνεια.

Και σίγουρα ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» με τους συνεργάτες του έχουν πείσει τους περισσότερους τηλεθεατές που θέλουν να ξεκινήσει η μέρα τους με ενημέρωση να συντονίζονται στο σταθμό του Αμαρουσίου…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε