Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Συμπεθέρας»

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Συμπεθέρας»

Είναι από τις σειρές της φετινής σεζόν που έχουν μεγάλη… αναμονή κοινού. Δικαιολογημένα μεγάλη αναμονή καθώς οι συντελεστές της εγγυώνται πως θα περάσουμε καλά παρακολουθώντας την. Ο λόγος για την καινούργια σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου που μετά το ξαφνικό κι άδικο τέλος της σειράς του «Κάτω Παρτάλι» στο MEGA έρχεται τώρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την καινούργια του σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…»!

Τα γυρίσματα της σουρεαλιστικής μαύρης κωμωδίας έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις πρώτες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε.

Στη «Συμπεθέρα» συνεργάζονται ξανά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με τη Μαρία Καβογιάννη που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά που είχε γράψει πάλι ο Λευτέρης Παπαπέτρου για τον ΑΝΤ1, τα υπέροχα «Εγκλήματα»! Εδώ μία σκηνή από τα γυρίσματά τους μαζί με τον Θοδωρή Κατσαφάδο.


Ενώ ο Παπαπέτρου είχε συμφωνήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι στον καινούργιο κύκλο της σειράς «Το Κάτω Παρτάλι» τελικά η συνεργασία τους θα γίνει στη «Συμπεθέρα».

Στη «Συμπεθέρα» πρωταγωνιστεί κι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης ενώ η σκηνοθεσία είναι της Αμαλίας Γιαννίκου που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Και μπορεί τα γυρίσματα να είναι πολύωρα αλλά κανείς δεν παραπονιέται αφού όλοι επιθυμούν το καλύτερο. Και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα τους δικαιώνει…!

Και για να θυμίσω την υπόθεση της καινούργιας σουρεαλιστικής μαύρης κωμωδίας δια χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου «καυτηριάζει και παράλληλα αποτυπώνει με τον πλέον εύστοχο τρόπο τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του κρισιμότερου οχταημέρου του προηγούμενου καλοκαιριού, των πιο «τρελών» ημερών που προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος.

Ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι… όμως ένα δημοψήφισμα, δύο συμπεθέρες που μισιούνται θανάσιμα, ένας αρραβώνας, ένα ατύχημα, ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο υπόγειο μιας τράπεζας, ένας μυστηριώδης Κινέζος έξω από την τράπεζα, είναι ικανά να το κάνουν σπαρταριστά αστείο αλλά και… επικίνδυνο.

Η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη και μαζί με τον υδράργυρο ανεβαίνει και η ένταση της διαπραγμάτευσης… Ο Έλληνας όμως δεν πτοείται… Και ξαφνικά, σαν κεραυνός εν αιθρία, ένα πρωθυπουργικό διάγγελμα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάνει τις θερμοκρασίες όλων να χτυπήσουν «κόκκινο». «Κόκκινο» χτύπησαν εκτός από τις αγορές, πολλές φιλίες και σχέσεις, τα social media και τα καφενεία… Άλλος φοβόταν, άλλος δεν σκεφτόταν, άλλος μαύριζε, άλλος άφριζε… άλλος ήταν παραλία και άλλος στην ουρά της τράπεζας γωνία… Κανένας δεν ήξερε ούτε τί θα έρθει, ούτε τί του ξημερώνει…

Όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα δεν τα χωράει ο νους μπορούν όμως να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες…
Δύο τέτοιες οικογένειες είναι της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη που ζουν κάπου στα περίχωρα της Αττικής. Τις δύο οικογένειες τις χωρίζει η άβυσσος. Το δημοψήφισμα θα είναι η αφορμή για να φτάσουν οι σχέσεις τους στα άκρα. Αυτό όμως το καλοκαίρι, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, αφού αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο. Όλα είναι έτοιμα για την βραδιά των αρραβώνων εκτός από τις δύο συμπεθέρες που θα προτιμούσαν να μην γινόταν ποτέ αυτός ο αρραβώνας. Η Μάγδα και η Μαρίτσα μπορεί να διαφωνούν σε όλα, συμφωνούν όμως σε ένα πράγμα: Ότι δεν χωνεύει καθόλου η μία την άλλη.

Στο γλέντι του αρραβώνα, ένα κωμικοτραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή του δημοψηφίσματος, οι εξελίξεις και οι παρεξηγήσεις θα είναι ραγδαίες και τίποτα δεν θα είναι αυτό που φαίνεται Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Παντελής Καναράκης, Θοδωρής Κατσαφάδος και πολλοί ακόμα γνωστοί και καλοί ηθοποιοί».

Η σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και κάθε βδομάδα, στις 22:15, να κάνει τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τη μαύρη κωμωδία και να… ξεμαυρίζουν από την καθημερινότητα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε