Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικό το τέλος της εκπομπής

Οριστικό το τέλος της εκπομπής

Έριξε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν αλλά τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν οι τίτλοι να πέσουν μόνιμα και την επόμενη σεζόν να μην επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο. Και εδώ που τα λέμε… λογική η απόφαση αφού –κυρίως λόγω των πολλών λαθών που είχε η εκπομπή- οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν και οι καλύτερες παρά τις διορθωτικές αλλαγές που προσπάθησαν να κάνουν στον ALPHA.

Ο λόγος για την εκπομπή «Στο δρόμο» με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Λέντζα που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες να προβάλλεται στο κανάλι της Κάντζας. Αρχικά η εκπομπή προβλήθηκε κάθε Τρίτη στο prime time αλλά σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης την παρακολουθούσαν οι παρουσιαστές και λίγοι… κολλητοί τους, αφού όσο καιρό παρέμεινε σε αυτή τη ζώνη προγράμματος σημείωσε 7,8% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό που είναι κι αυτό που λαμβάνουν υπόψη τους στον ALPHA.

Στη συνέχεια τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την μετακομίσουν στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής, κάτι που αποδείχθηκε σωστή κίνηση αφού κατά τη διάρκεια προβολής της εκεί ανέβασε τις επιδόσεις της στο συγκεκριμένο κοινό σημειώνοντας 15,5% μέσο όρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι σίγουρο ότι η εκπομπή δεν παίρνει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν αφού, για να λέμε και των στελεχών το δίκιο, μπορεί η ιδέα να ήταν… έξυπνη, αλλά… στην υλοποίησή της… έμεινε στο δρόμο! Γιατί «καλός ο χαβαλές» αλλά μάλλον τα στελέχη του σταθμού έκριναν ότι είναι… δύσκολες εποχές για να κάνεις μόνο πλάκα και να πετάς λεφτά… στο δρόμο!

Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας δεν θα βρίσκονται «Στο δρόμο» του ALPHA και θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη τηλεοπτική στέγη αν θέλουν να συνεχίσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν και αυτό που θα έπρεπε να αναζητήσουν αρχικά μάλλον θα ήταν τις δικές τους ευθύνες για το «κόψιμο» της προσπάθειάς τους…!
Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τη συγκεκριμένη εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως έχει στα… σκαριά μία καινούργια εκπομπή, την οποία μάλιστα σκοπεύει να παρουσιάσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε είτε με το «Δρόμο» είτε με αυτήν την καινούργια εκπομπή να παραμείνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε