Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας… έκραζε το «Rising Star» [vid]

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας… έκραζε το «Rising Star» [vid]

Έχει ο καιρός γυρίσματα και για αυτό, μεγάλη μπουκιά φάε… αλλά πρόσεχε τι λες, γιατί «scripta menent» και ιδιαίτερα όταν τα «γραπτά» είναι στην τηλεοπτική κάμερα τότε δύσκολο να σβηστούν.

Τι εννοώ; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως είναι γνωστό την ερχόμενη Κυριακή κάνει πρεμιέρα το «Rising Star» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο talent show το είχε στην αρχή το MEGA αλλά δεν το έβγαλε στον αέρα όπως προγραμμάτιζαν.

Την εποχή εκείνη λοιπόν που στο κανάλι της Μεσογείων προγραμμάτιζαν να το βγάλουν στον αέρα με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε το «Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Στην παρουσίαση προγράμματος που είχε κάνει εκείνη την περίοδο, τον Οκτώβριο του 2014, ο σταθμός του Αμαρουσίου, ο τότε διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος είχε ρωτηθεί για το «απόκτημα» του MEGA και είχε πει ότι «Για το “Rising Star” θα σας έλεγα να διαβάσετε το διεθνή τύπο».

Τις δηλώσεις του πρόβαλλαν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, «Το πρωινό», που τότε παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά και τα όσα είπε ο τότε διευθυντής προγράμματος προκάλεσαν επιφωνήματα στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, ενώ ο Λιάγκας τόνισε ότι «οπουδήποτε έχει παίξει το “Rising Star” απέναντι στο “The Voice» έχει καταβαραθρωθεί» με τη Σκορδά να συμπληρώνει πως «σε όλες τις άλλες χώρες» και τον Λιάγκα να τονίζει πως «το “The Voice” έχει πάει πολύ καλύτερα. Σε όποια χώρα κι αν παίχτηκε. ». Τα όσα είχαν πει τότε για το ανταγωνιστικό προϊόν είχαν σχολιαστεί, αλλά τώρα δύο χρόνια ακριβώς μετά ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει να παρουσιάσει το Rising Star» που σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι… υποδεέστερο προϊόν από το «Voice» που όμως δεν έχει πλέον ο ΑΝΤ1, αλλά ο ΣΚΑΪ. Ιδού το τηλεοπτικό… scripta, τότε που ο Λιάγκας «έκραζε» το talent show και που τώρα θα παρουσιάσει!

Την Κυριακή πάντως ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Rising Star», του τηλεοπτικού προϊόντος που είχε ο ίδιος απαξιώσει όταν ήταν “απέναντι”, προσπαθώντας πλέον να πείσει τους τηλεθεατές ότι πρόκειται για ένα ωραίο πρόγραμμα που αξίζει να παρακολουθήσουν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε