Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πήραν επίσημα το «πράσινο» φως

Πήραν επίσημα το «πράσινο» φως

Περίοδος ανανέωσης ή… αποχώρησης. Τουλάχιστον για τα συγκεκριμένα προγράμματα η διοίκηση του STAR έδωσε το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν, ενώ οι εκκρεμότητες για τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να γνωρίζουν κι οι άμεσα εμπλεκόμενοι… αν θα χαρούν τις διακοπές τους.

Προς το παρόν λοιπόν σίγουρες εκπομπές που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς είναι τα τρία τηλεπαιχνίδια, δηλαδή «Ο τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα, το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή και το «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ωστόσο η διοίκηση του STAR θα βγάλει στον αέρα και ένα ακόμα πρόγραμμα για το οποίο πρώτα σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το Newsit.gr, το «Shopping Monsters». Αν και είχαν σκοπό να το βγάλουν τη φετινή σεζόν τελικά λόγω των οικονομικών δεδομένων δεν τα κατάφεραν και έτσι θα είναι στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Το concept θυμίζει το «Κάτι ψήνεται» αλλά αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι δεν καλούνται να αποδείξουν τις μαγειρικές ικανότητές τους αλλά την ικανότητά τους… στα ψώνια! Η κάμερα παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους στην τετράωρη προσπάθειά τους να «μεταμορφωθούν» αγοράζοντας πράγματα και αλλάζοντας το στιλ τους, ενώ στο τέλος προχωρούν στην πασαρέλα για να κριθούν και να βαθμολογηθούν από τους υπόλοιπους και αυτός που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία είναι ο νικητής της βδομάδας!

Έτσι την επόμενη σεζόν το STAR θα έχει σίγουρα στο πρόγραμμά του τα συγκεκριμένα τηλεπαιχνίδια, ενώ όπως προανέφερα τις επόμενες ημέρες θα «κλείσουν» και οι υπόλοιπες εκπομπές που θα βγουν την επόμενη σεζόν στον αέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε