Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα στο δικό της θέατρο

Πρεμιέρα στο δικό της θέατρο

Είναι περιττό να πω ότι είναι ταλαντούχα ηθοποιός και ότι δικαιολογημένα έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Μετά από κόπους χρόνων απέκτησε το δικό της «σπίτι» και η πρώτη της δουλειά είναι… οικογενειακή, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ομώνυμα έχουν δημιουργήσει οικογένεια, ενώ μάλιστα το «μήλο» υπηρετεί κι αυτό με αγάπη την Τέχνη του Θεάτρου.
Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου που δεν χρειάζεται συστάσεις! Η σπουδαία ηθοποιός απέκτησε το δικό της χώρο, το θέατρο «Από κοινού» και το Σάββατο θα συναντηθεί στη σκηνή με το σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, αλλά και την κόρη τους, Αγγελική Ξένου. Το «μήλο» μάλιστα οδηγεί τα βήματα των δύο ταλαντούχων «μηλιών» αφού έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Μίας παράστασης που το κοινό της πρέπει να είναι… πονηρεμένο και ανοιχτό σε θεατρικές προκλήσεις καθώς συμμετέχει ενεργά.

Ο… μυστηριώδης τίτλος της παράστασης είναι «Φόρτυ ½ (μύησις)» και για να… αποκρυπτογραφηθεί χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα… englreek! Πρόκειται για μία σατυρική παράσταση σε κείμενα της Ελένης Γερασιμίδου με ηρωίδα τη Βαλκάνια περφόμερ Yelena Yerasimovic που εμφανίζεται στη σκηνή για να προκαλέσει αντιδράσεις, αναρωτήσεις, ανησυχίες, αγανάκτηση-ευχαρίστηση και πολύ γέλιο! Συνεργούς έχει το alter ego της, Αντώνη Ξένο και το Άλλο (βουβό), Αγγελική Ξένου.
Από αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 λοιπόν και κάθε Παρασκευο-σαββατοκύριακο οι Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος και Αγγελική Ξένου ξεκινούν στο «Από κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι) να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά: να τιμούν το Θέατρο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε