Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπο – έκπληξη στο STAR ACADEMY!

Πρόσωπο – έκπληξη στο STAR ACADEMY!

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και έχει χαρίσει… πολύ γέλιο μέσα από τις δουλειές της και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά όμως θα χαρίσει… τα φώτα της!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες καθηγήτριας υποκριτικής στο STAR ACADEMY θα είναι η Χρύσα Ρώπα. Η δημοφιλής και αγαπητή ηθοποιός συμφώνησε με τα στελέχη του EPSILON και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι οριστικές υπογραφές. Αξίζει να αναφέρω ότι η Χρύσα Ρώπα έχει πείρα στη διδασκαλία υποκριτικής και μάλιστα γνωρίζω ότι παραδίδει μαθήματα ακόμα και στο Παρίσι, όπου μένει αρκετό καιρό. Σίγουρα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε και σε αυτό το ρόλο έκπληξη, να παραδίδει μαθήματα στους σπουδαστές του πετυχημένου μουσικού project.

Όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου το STAR ACADEMY θα ανοίξει τις πόρτες του και στη χώρα μας για να σπουδάσουν 16 πρόσωπα που θα κρίνονται σε κάθε live από τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο. Καθημερινά λοιπόν η Χρύσα Ρώπα θα διδάσκει τους σπουδαστές υποκριτική ώστε να ερμηνεύουν τα τραγούδια που θα τους αναθέτονται, ενώ ο Βασίλης Δεναχής Κωστόπουλος και η Πολίνα Πρελορέντζου θα αναλάβουν τα μαθήματα φωνητικής. Και βέβαια όσα γίνονται στο STAR ACADEMY συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων θα το παρακολουθούμε καθημερινά από το EPSILON οπότε θα απολαύσουμε τη Ρώπα και στο ρόλο της ως δασκάλα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε