Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Προβληματισμός για τον Αρναούτογλου και η… κόντρα με τη «Ράδιο Αρβύλα»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συσκέψεις, επαφές και προβληματισμός για να αποφασίσουν τι θα κάνουν…! Κι ενώ κάποιοι έριξαν την ιδέα φαίνεται ότι αυτή δεν ενθουσίασε τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που με το τέλος της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ολοκλήρωσε την καθημερινή του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, αλλά όπως φαίνεται τα στελέχη του σταθμού δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν μόνο με την εκπομπή «The 2Night Show».

Έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο τα στελέχη του ΑΝΤ1 μαζί με τον παρουσιαστή αναζητούν κάποιο καινούργιο project με σκοπό μάλιστα να βγει στον αέρα το αργότερο έως τον Μάρτιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν ήδη κάποια concept και μάλιστα ένα από αυτά, ένα τηλεπαιχνίδι, φαίνεται πως έχει κάνει το «κλικ» σε στελέχη του σταθμού, αλλά και στον ίδιο τον Άρνι. Το επόμενο «βήμα» είναι η έρευνα στη διαφημιστική αγορά ώστε να βρεθούν… πρόθυμοι χορηγοί για να στηρίξουν οικονομικά το πρόγραμμα για την υλοποίησή του. Αν λοιπόν όλα πάνε καλά τότε σε λίγους μήνες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξεκινήσει να δίνει τη «μάχη» της τηλεθέασης και με κάποιο καινούργιο project. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται το βραδινό talk show του Άρνι να βγαίνει στον αέρα μία ακόμα ημέρα και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η Δευτέρα, όταν –δυστυχώς- δεν θα βγαίνει η «Ράδιο Αρβύλα». Ωστόσο αυτή η σκέψη μάλλον είναι δύσκολο να υλοποιηθεί καθώς φαίνεται ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να… αποφύγει τη σύγκριση και την «κόντρα» με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσει ως αντικαταστάτης τους να σημειώσει τις ίδιες υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε