Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ριάλιτι με φόνους και βιασμούς!

Ριάλιτι με φόνους και βιασμούς!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αλλά είναι εκπομπή με πρωταγωνιστές όποιους θέλουν να πάρουν μέρος και να διαγωνιστούν… χωρίς όρια. Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα κάνετε λάθος καθώς η… φαντασία ορισμένων ξεπερνά τα όρια, ενώ το λυπηρό (και ανησυχητικό) είναι όταν δεν βρίσκει ανταπόκριση μόνο από συμμετέχοντες, αλλά και από θεατές.

Ο λόγος για το καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζεται στη Ρωσία με τίτλο «Game 2: Winter» και στο οποίο 30 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να επιζήσουν για εννέα μήνες σε δάσος της Σιβηρίας, όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -40 βαθμούς. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη έκπληξη δεν είναι ούτε οι πολικές θερμοκρασίες, ούτε ο κίνδυνος από τους λύκους και τις αρκούδες, αλλά ότι όσοι επιλεγούν θα πρέπει να υπογράψουν ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν και πεθάνουν η εταιρεία παραγωγής δεν φέρει ευθύνη και δεν θα αποζημιώσει τους κληρονόμους.

Το συμβόλαιο μάλιστα αναφέρει επίσης ότι η εταιρεία παραγωγής δεν έχει καμία ευθύνη ακόμα και αν κάποιος από τους συμμετέχοντες δολοφονηθεί ή βιαστεί από κάποιον άλλον, αναφέροντας όμως ότι οι δράστες θα τιμωρηθούν από το Νόμο. Είναι σαφές ότι ο όρος αυτός δεν έχει μπει… τυχαία, αφού οι διοργανωτές κατανοούν ότι είναι πολύ εύκολο στις υπάρχουσες συνθήκες κάποιοι να ξεπεράσουν τα όρια!

Για το συγκεκριμένο project θα υπάρχουν τοποθετημένες στο δάσος 2.000 κάμερες ώστε να καταγράφουν ό,τι συμβαίνει, ενώ κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα φορά δικό του καταγραφικό μηχάνημα. Το «Game 2: Winter» θα μεταδίδεται διαδικτυακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τους εννέα μήνες που θα πραγματοποιείται ώστε οι θεατές να παρακολουθούν συνεχώς τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Και σίγουρα το ιδιαίτερα ανησυχητικό και εξοργιστικό δεν είναι με αυτούς που θελήσουν να λάβουν μέρος, αλλά με αυτούς που θα καθίσουν να το παρακολουθήσουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε