Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σήμερα ξεκινά το… στοίχημα του ΣΚΑΪ

Σήμερα ξεκινά το… στοίχημα του ΣΚΑΪ

Με το προηγούμενο project όχι μόνο επιβεβαίωσαν την επιλογή τους, αλλά αποφάσισαν να συνεχίσουν την ίδια τακτική. Για κάποιους, όταν ο ΣΚΑΪ αποκτούσε τα δικαιώματα του «X Factor», ήταν ρίσκο.

Με τη λέξη «κάποιους» δεν αναφέρομαι μόνο σε… αντιπάλους, δηλαδή στελέχη άλλων τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και σε «κατοίκους» του ίδιου του τηλεοπτικού καναλιού που δεν… καλόβλεπαν το άνοιγμα του σταθμού στην ψυχαγωγία, υποστηρίζοντας ότι ήταν «πεταμένα λεφτά».

Τελικά το «X Factor» κατάφερε να φέρει στον ΣΚΑΪ πολλούς τηλεθεατές που δεν τους είχαν ξαναδεί στο Φάληρο. Μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και πριν κριθεί αντισυνταγματικός, το κανάλι του Φαλήρου ως υπερθεματιστής απόκτησε και τα δικαιώματα του «Voice» και με στόχο, ως ένα από τα τέσσερα κανάλια, να κερδίσει μέσω της ψυχαγωγίας μεγαλύτερο μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα. Παρά την ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ ο ΣΚΑΪ λοιπόν ξεκινά το «Voice» θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα ότι μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του και τα κέρδη του βεβαίως, βεβαίως!- μέσω της ψυχαγωγίας.

Έτσι απόψε, στις 10, είναι η πρεμιέρα του «Voice of Greece» και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου “Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να «πατήσουν» το μαγικό κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης θα διαχειριστεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη που θα ζήσουν οι παίκτες και οι θεατές στο πιο λαμπερό stage της τηλεόρασης. Στα backstage η Έλενα Τσαγκρινού, που μέσα από τη δική της εμπειρία με τους OtherView, θα στηρίζει τους υποψηφίους».

Στα πρώτα 14 επεισόδια, που θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.00 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις Blind Audition, όπου θα επιλεγούν 240 από τους χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Στα επόμενα 4 επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία των Βattles και μέσα από αυτές τις «μάχες» θα επιλεγούν 64 όπου θα διαγωνιστούν στο επόμενο στάδιο, τα Knock Out, όπου θα επιλεγούν 8 για την κάθε ομάδα. Αμέσως μετά… όπου θα έχουμε φτάσει Γενάρη θα ξεκινήσουν τα live, ο αριθμός των οποίων θα κριθεί από την έως τότε πορεία του talent show στους πίνακες τηλεθέασης. Αν δηλαδή ο ΣΚΑΪ κερδίσει το στοίχημα θα δούμε 6, αλλιώς ο τελικός νικητής θα κριθεί με ποιο… γρήγορη διαδικασία, 4 live. Ωστόσο, στο κανάλι του Φαλήρου είναι αισιόδοξοι ότι και πάλι, μέσα από το καινούργιο τους απόκτημα, θα κερδίσουν τους τηλεθεατές και θα κερδίσουν και το στοίχημα, δυσαρεστώντας «αντιπάλους», εξωτερικούς αλλά και… εσωτερικούς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε