Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σκληρός αγώνας για τον Λαζόπουλο…!

Σκληρός αγώνας για τον Λαζόπουλο…!

Δύσκολος ο αγώνας, αλλά το σίγουρο είναι ότι μέχρι πριν από λίγους μήνες ο Λάκης Λαζόπουλος θα νικούσε άνετα…! Το ότι λοιπόν ο αντίπαλος του έκανε στενό μαρκάρισμα και δεν τον άφησε να παίζει μπάλα μόνος του ίσως σημαίνει κι ότι πολλοί από τους θεατές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το… παιχνίδι του!

Ο λόγος για τα αποτελέσματα του χθεσινού αγώνα τηλεθέασης μεταξύ της εκπομπής «Αλ τσαντίρι νιουζ» και της μετάδοσης του EURO 2016. Ναι μεν λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη του σημειώνοντας 29,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσης του «Αλ τσαντίρι νιουζ», αλλά αυτά είναι πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή του. Απέναντί του, στην ΕΡΤ1, από τις 10 ξεκίνησε η μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα «Πορτογαλίας – Ισλανδίας» που πήρε πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού. Αναμενόμενο, αλλά δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει την εμφανή απώλεια τηλεθεατών από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που παλαιότερα δεν είχε καμία σχέση ποιος θα έπαιζε μπάλα απέναντι. Και λαμβάνοντας υπόψη τα πάμπολλα σχόλια για την εκπομπή και τη… μετριοπαθή σάτιρα που έκανε ο Λάκης στην κυβέρνηση εύκολα υποψιάζεται κανείς ότι πολλοί περίμεναν άλλη αντιμετώπιση της σημερινής πολιτικής κατάστασης από τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά τη «γλώσσα» της σάτιρας!

Βέβαια στη χθεσινή εκπομπή είδαμε έναν… λίγο διαφορετικό Λαζόπουλο, να τα «χώνει» και στην κυβέρνηση, αλλά ίσως… μπορεί… ενδέχεται… να έχει πλέον κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου…! Τουλάχιστον έτσι μπορεί κανείς να συμπεράνει από τα αποτελέσματα του… δημοψηφίσματος που αποτυπώθηκε στις μετρήσεις τηλεθέασης και αποδεικνύουν έξοδο τηλεθεατών από την εκπομπή που έχει γράψει υψηλότατες τηλεθεάσεις στην πορεία της…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε