Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στάσεις εργασίας στο κεντρικό δελτίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο για το MEGA με τους μετόχους να μην έχουν υπογράψει ακόμα το MoU που πρέπει να αποσταλεί στις τράπεζες και με στόχο να επέλθει μεταξύ τους συμφωνία.

Έτσι χωρίς το Μνημόνιο Συμφωνίας δεν μπορεί η εταιρεία να λάβει τραπεζική ενημερότητα και να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Και ενώ στο παρασκήνιο φαίνεται ότι συνεχίζονται οι επαφές οι δημοσιογράφοι του σταθμού πριν από λίγο αποφάσισαν τετράωρες στάσεις εργασίας καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, δηλαδή την ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Οι στάσεις θα συνεχιστούν μέχρι νεοτέρας, μέχρι δηλαδή να υπάρξει ενημέρωση από την εταιρεία και για το τι πρόκειται να γίνει αλλά και να καταβληθούν οι οφειλόμενες αμοιβές στους εργαζομένους.
Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ έλαβε ασφαλιστική ενημερότητα, κάτι που αποδεικνύει ότι οι μέτοχοι δρομολογούν τις αναγκαίες διαδικασίες για να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε