Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο… φουλ οι μηχανές για το «Rising Star» – Ποιους θέλουν για κριτές!

Στο… φουλ οι μηχανές για το «Rising Star» – Ποιους θέλουν για κριτές!

Πυρετώδεις προετοιμασίες στον ΑΝΤ1 για την προετοιμασία του καινούργιου τους talent show, του «Rising Star», που θα είναι το… αντίπαλο δέος στο πρώην «παιδί» τους, το «Voice», για το οποίο κάνουν επαφές στο STAR.

Βέβαια να θυμίσουμε ότι αυτό το talent show, το «Rising Star», το είχε στην κατοχή του το MEGA, αλλά τελικά δεν κατάφερε να το βγάλει στον αέρα και έτσι τώρα αναμένεται να το δούμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τα προβλήματα με το συγκεκριμένο talent show είναι πολλά και ιδιαίτερα τεχνικής φύσεως, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου το έχουν πάρει τόσο… ζεστά που έχουν επιστρατεύσει ακόμα και ανθρώπους από το εξωτερικό που κατέχουν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία.

Η μεγάλη δυσκολία είναι ότι σε αυτό το talent show κριτές είναι κυρίως οι τηλεθεατές που μέσα από μία ειδική εφαρμογή θα μπορούν να αποφασίζουν κατά την ώρα εμφάνισης του κάθε διαγωνιζόμενου αν θα παραμένει ή θα αποχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού! Έτσι στο κανάλι θέλουν να διασφαλίσουν τη διαδραστική συμμετοχή των τηλεθεατών και να μην… πέσει το σύστημα με αποτέλεσμα να «πληγωθεί» η αξιοπιστία του. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι αυτή η τεχνική υποδομή ήταν ένας από τους κύριους λόγους που το MEGA… φοβήθηκε και δεν τον έβγαλε στον αέρα.

Βέβαια εκτός από τους τηλεθεατές θα υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που θα είναι κριτές και που στις περισσότερες από τις τηλεοπτικές παρουσίες ανά τον κόσμο η επιτροπή αυτή είναι τριμελής. Ωστόσο δεν αποκλείεται στον ΑΝΤ1 να δούμε τετραμελή επιτροπή και ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή που ήταν στο «Voice», αλλά και την Έλενα Παπαρίζου και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες» τον Χρήστο Μάστορα.
Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα πρέπει να έχουν λυθεί εντελώς τα τεχνικής φύσεως θέματα, αλλά και το ποιοι θα είναι στην επιτροπή αφού σκοπός του ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Λιάγκας ως παρουσιαστής του «Rising Star» έως τα τέλη Οκτωβρίου να καλησπερίσει τους τηλεθεατές από το εντυπωσιακό πλατό…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε