Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο… κόκκινο το «Κάτω Παρτάλι»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε κρίσιμη περίοδο βρίσκεται μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, το «Κάτω Παρτάλι», με τους συντελεστές να περιμένουν την απόφαση του MEGA. Αν και η σειρά κατάφερε να φέρει δύο σεζόν υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Μεσογείων οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες τους έχουν αναγκάσει να «παγώσουν» τη σειρά και να μην γνωρίζουν αν τελικά θα καταφέρουν να την βγάλουν στον αέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξε σειρά επαφών μεταξύ της εταιρείας παραγωγής, της «On Noir», με στελέχη του MEGA με σκοπό να βρεθεί λύση. Η λύση θα ήταν να δοθούν κάποια από τα χρήματα που οφείλει ο σταθμός στους συντελεστές ώστε να πιάσουν ξανά δουλειά.

Μετά όμως την τελευταία απόφαση του ΔΣ του MEGA να μην αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο και να μπουν χρήματα στο ταμείο του σταθμού έχουν «παγώσει» όλες τις πληρωμές, με αποκορύφωμα τη διαμαρτυρία των απλήρωτων συντελεστών από παλαιότερες σειρές του σταθμού έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του MEGA.

Το mega-λο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σταθμός έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του με κίνδυνο το άλλοτε MEGA-λο κανάλι να κινδυνεύει το επόμενο της σεζόν να μην βγάλει κι άλλα προγράμματα στον αέρα, όπως τη συνέχεια της σειράς «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου»!

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού πήραν λίγες ημέρες παράταση από την εταιρεία παραγωγής της σειράς «Κάτω Παρτάλι» ώστε να αποφασίσουν τις πρώτες ημέρες του χρόνου αν θα μπορέσουν να καλύψουν μέρος από τις οικονομικές υποχρεώσεις τους για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Αξίζει δε να σημειώσω ότι λόγω της επιτυχίας της τα προηγούμενα χρόνια η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει διαφημιστικά έσοδα κάτι που αναμένεται να γίνει και στον επόμενο κύκλο της, αλλά αν τελικά δεν επιτευχθεί η συμφωνία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε να βγει στον αέρα τότε το κανάλι της Μεσογείων θα τα χάσει.

Όπως ανέφερα, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου και ας ελπίσουμε να έχουν θετική εξέλιξη, αφού έχει αποδειχτεί ότι το «Κάτω Παρτάλι» είναι μία από τις αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε