Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συμβαίνει τώρα: Ύστατες προσπάθειες για τη σωτηρία του MEGA

Συμβαίνει τώρα: Ύστατες προσπάθειες για τη σωτηρία του MEGA

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το MEGA καθώς τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και η εταιρεία δεν έχει λάβει ακόμα την τραπεζική ενημερότητα που είναι απαραίτητη.

Χθες μάλιστα υπογράφθηκε από τους βασικούς μετόχους το MoU (Memorandum of Understanding), δηλαδή το Μνημόνιο Συμφωνίας (ΜΣ) που τους έχει ζητηθεί από τις τράπεζες, αλλά στο οποίο τελικά διαπιστώθηκε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αυτή την ώρα βρίσκεται στο σταθμό της Μεσογείων ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος που έχει μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα στις επαφές με τις τράπεζες και έχοντας εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχει στο νέο μετοχικό σχήμα της εταιρείας.

Μαζί με τις νομικές και οικονομικές υπηρεσίες της εταιρείας διορθώνουν λοιπόν το ΜΣ προκειμένου να κατατεθεί στις πιστώτριες τράπεζες και να επέλθει συμφωνία. Ο χρόνος πιέζει αλλά είναι ορατό πως από ορισμένους γίνονται προσπάθειες να μην βγει η πρίζα από τον τηλεοπτικό σταθμό και δουν το δρόμο της ανεργίας κι εκατοντάδες ακόμα εργαζόμενοι …!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε